E, ovako treba... > Restauracije

Jovo nanovo,ili Hogarove muke

<< < (44/67) > >>

HOGAR:
Danas uz Dunav do Dede 12km\h,od Dede nizvodno 16km\h sa vetrom u pramac  :drinks:

kemppi:
Ko se razume u brodogradnju primetice da Hogarov brod ima dobru formu podvodnog dela trupa,sto znaci lako opstrujavanje vode,taj brod je radio neko ko se razume u brodogradnju,pa samim tim i mogucnosti su mu bolje nego kalsicnog broda iz samogradnje.
"Vatrogasac" ide 30km/h,ali ni u snu 90 tona ne moze da glisira.

tule:
Hm, a mozda onaj "instant kalkulator" koji sam naveo u gornjem postu i nije toliko los,
mislim na rezultate koji se dobijaju sa njim

Barba:

--- Citat: tule  14, 07, 2011, 23:46:53 posle podne ---Hm, a mozda onaj "instant kalkulator" koji sam naveo u gornjem postu i nije toliko los,
mislim na rezultate koji se dobijaju sa njim

--- Kraj citata ---

Ma ne valja nista, ne uzima u obzir Tesline ploce i Dedu  :) :) :)

BTW za pasaru je tacan, a da li je tacan za siklje, dunavske kutije i korita nacrtana na pakli cigareta, videcemo kada neko bude izmerio brzinu pod normalnim okolnostima, van uticaja antigravitacionih supljina, crnih rupa i neobjasnjivih prirodnih fenomena.  :lol: 

HOGAR:
Samo da se javim i obavestim vodeno drustvo da izrada enterijera i dalje traje,i sve lepse izgleda.Trenutno se radi patos od tikovine,u kormilarnici,da ne kazem u salonu  :lol:.,Klupe od hrastovine i okume,sto tikovina,osvetljenje led trake,pult zarsen,instrumenti i jos puno detalja.Krmeni kokpit,klupe zavrsene,tapacirunzi,sledi patos od tikovine,patosiranje platforme,tikovina,montaza rezervoara za ribu na platformi,malo se oteglo puno je posla,a i radio sam u sezoni,pa majstori.Namerno ne stavljam fotke,bice po zavrsetku svakog prostora zasebno.Toliko za sada,a ovi moji na Brodicu,na celu sa Banetom,ubise me od zajebavanja,kao ,za cetiri godine bice sve kako si hteo,i onako usput,sa katamarana,upecase dva sarana od ukupno pet kg-a,maaaa  :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju