E, ovako treba... > Restauracije
Jovo nanovo,ili Hogarove muke
marke:
Hajde malo slika enterijera...
broker975fx:
Hogare, kakve su cene vađjenja i ležarine u Brodotehnici. Cena krana je po toni, jel tako. Daj neke kontakte ako si bio zadovoljan sa tom ekipom
STG:
--- Citat: broker975fx 09, 10, 2011, 18:10:13 posle podne ---Hogare, kakve su cene vađjenja i ležarine u Brodotehnici. Cena krana je po toni, jel tako. Daj neke kontakte ako si bio zadovoljan sa tom ekipom
--- Kraj citata ---
Cosicev broj imas,ekipa je uzasna.
Nadjes svoje majstore ili provedes svaki dan sa njima i onda su ok...
Jbg,koliko para toliko muzike,tako oni rade.
Kapetan:
samo oko brzine ... che ima na vodenoj liniji izmedju 6-7 metara sa evinrude 50 konja je isao 14 km na sat "na ravnom" to jest u govnari gde nema toka vode... ali je potapao krmu (banana korito deplasmanac) pa sam tu obustavio testove ....
SALE NB:
Čuj, taj Evinrude 50 se već dokazao kao motor koji menja zakone fizike! :dance1: :taunt:
Šalu na stranu, to je maksimum za većinu deplasmanaca slične veličine. Dodaj na to brzinu toka ( 3-5km/h), i dobićeš te "rekordne" brzine od 18- 20 km/h! :good:
I moram da primetim, ovi jeftini GPS uređaji su jako nepouzdani kad je u pitanju merenje brzine, pogotovo kad se radi o malim brzinama!
Rezultate treba uzeti sa rezervom, ja uzimam samo onu cifru koja mi se zadrži na ekranu duže od 10-12 sekundi ( jeftini GPS-ovi osvežavaju fix svakih 3-4 sekunde), ali ni to nije baš pouzdano!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju