E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Johnson 30 2t
srsa:
Још једном хвала свима на подршци.
Његоше да ти појасним: мотор сам купио од човека који сарађује са Маринком (баш тим Маринком на кога мислиш), тако да се може рећи да је највероватније у питању Маринкова роба, обзиром да је Маринко лично гарантовао да је мотор екстра.
Сале, само ми појасни око изглисиравања: рекоше ми да мој чамац са овим мотором неће моћи да глисира али да ће добити на брзини. Такође су ми рекли да обавезно оптеретим предњи део чамца, да се у вожњи не би много издизао из воде. То ми није јасно, а такође и коликом тежином би требало да оптеретим прамац.
srsa:
Умало да заборавим. Мезија, ако мотор буде квалитетан као твоја чорба, ништа боље ми неће требати. :drinks: :dance1:
Mezija:
Bice bolji od corbe , imam i ja Johnson 25 jedno 20 godina starijeg i radi ko sat , potrosac je al vrlo pouzdan.
srsa:
--- Citat: Mezija 13, 04, 2011, 21:08:36 posle podne ---Bice bolji od corbe , imam i ja Johnson 25 jedno 20 godina starijeg i radi ko sat , potrosac je al vrlo pouzdan.
--- Kraj citata ---
:good: :drinks: :drinks:
SALE NB:
--- Citat: srsa 13, 04, 2011, 20:53:04 posle podne ---
Сале, само ми појасни око изглисиравања: рекоше ми да мој чамац са овим мотором неће моћи да глисира али да ће добити на брзини. Такође су ми рекли да обавезно оптеретим предњи део чамца, да се у вожњи не би много издизао из воде. То ми није јасно, а такође и коликом тежином би требало да оптеретим прамац.
--- Kraj citata ---
Koliko mi je poznato, ti imaš čamac isti kao moj, zar ne?!
Ako je tako, reci tim "stručnjacima" nek' se obese međ' šunke, a ti lepo stavi taj motor i uživaj u glisiranju! :good: :taunt:
Naravno, važi potpuno suprotan savet: Gledaj da što više rasteretiš čamac.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju