E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

Johnson 30 2t

<< < (5/24) > >>

zorter:
Sve cestitke na kupovini.  :good:

Ajd nek sledece slike budu..... montiran na camcu. :slow_en: :drinks:

srsa:
Боже здравља и среће јуначке, за викенд, субота или недеља (07. или 08.05.) биће монтажа. А након тога- зна се -  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:

Barba:

--- Citat: srsa  13, 04, 2011, 20:53:04 posle podne ---Сале, само ми појасни око изглисиравања: рекоше ми да мој чамац са овим мотором неће моћи да глисира али да ће добити на брзини. Такође су ми рекли да обавезно оптеретим предњи део чамца, да се у вожњи не би много издизао из воде. То ми није јасно, а такође и коликом тежином би требало да оптеретим прамац.

--- Kraj citata ---

Ma to su ti rekli jer sumnjaju da camac moze da najasi pramcani talas. To je stari stos, uglavnom neko sedne na pramac.

srsa:
Како су ми веома штуро обајснили, са овом мотором неће моћи да глисира, а издизаће прамац и гураће воду јер неће бити у положају за глисисрање и наводно трошиће због тог пуно горива. Оптерећивањем прамца (са 50-100 кг) боље ће да клизи и мање ће трошити. Ја ово не разумем, али није ми тешко да пробам и са и без оптерећења прамца па ћемо видети. Али судећи по Салетовом искуству са његовим чамцем-истим ко мој, и Џонсоном 25 , ја не би требало да имам проблема ни са глисирањем ни са брзином. Уосталом видећемо.

Barba:
Pa sve su ti dobro rekli. Ako motor nema dovoljno snage da predje iz deplasmanskog rezima u glisiranje, to ce se svakako desiti. 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju