Ovo je četvrti put!!!!
=======
Hajde Jovo, nanovo! Ovo je treći put!
Hajde da napišem ponovo (poruku sam triput napisao, zakačio u prilogu fotografije i kliknuo na taster za slanje - sajt se "zamrznuo" a zatim je poruka nestala -
halo, gospodo administratori!!!)
Budense, ja sam krenuo u sredjivanje mog čamca i sve se svodi na produžetak. Iz tog razloga, moje komande za daljinsko upravljanje moraju da se menjaju.
Sistem se sastoji od kormilarskog točka, italijanske glave i sajli.
Moja ideja bila je da ponudim ceo sistem, a da sebi kupim novu glavu (za upravljanje, naravno - ovo je upućeno ovim zlobnicima koji samo čekaju za šta da se zakače!) i nove sajle, pošto sam volan već kupio kod našeg Buse.
Ako to ne uspe, onda bi kormilarski točak išao sam, a ja bih na moju glavu (mislim na ovu postojeću - italijansku!) nakačio novi volan i nove sajle.
Kormilo je klasičnog oblika, drveno ali od vremena i upotrebe pomalo rasušeno i ispucalo. Mislim da bi neko ko ima vešte ruke i dobro volju mogao lepo da ga sredi i da točak opet povrati sjaj.
Evo kako to izgleda:

By
null at 2009-11-01

By
null at 2009-11-01
U ovom trenutku još uvek ne znam ni koja cena bi bila adekvatna za ceo sistem ni koja za samo kormilo ali verujem da bismo se dogovorili ako Vam ovakvo kormilo bude interesantno.
Koristim priliku da pitam i ostale koji bi bili zainteresovani da se jave i kažu svoje mišljenje koliko bi to moglo da košta u kompletu ili samo kormilo?
Istovremeno pitam da li neko zna da mi kaže koliko košta nova glava upravljačkog sistema - od toga zavisi za koju kombinaciju ću na kraju da se opredelim.