Nakon što sam dogovorio sa Busom, Novusom i DEDOM.
Da kad završim obilazak Busine radnje, vidim se sa čovekom i pazarim nešto.
Da se nadjemo kod Dede u marini 4. juli gde bih pogledao šta ima u Gros Inoxu (antilagin) i možda još poneke sitnice.
Da popijemo pićence, sednemo svi lepo natenane, izdivanimo se i kud koji mili moji.
Evo Deda me dočeko: :

: :friends: :taunt: (to se moglo očekivati od Kapetana, ali od Dede... :nono: )

Pošto sam se ispričao sa Mladjom, koji je izmedju ostalog prodao sav antialgin pre neki dan (AluSafe za aluminijum).
Odlučimo se ćalac i ja da je nama ipak najbolje da zapalimo za NS, pa kući. :stop: :shout:
Ali da ne bi baš išli pravom crtom svratili smo malo vozikajući se uz Dunav i do Starog Slankamena, pa do čarde "Mika Alas".

Pogled iz čarde na priveze koji su odmah uz nju.

Tu popili po pivce za živce u sasvim lepom ambijentu. I nastavili dalje.
A dalje se nije moglo nego do Krčedinske ade sa Sremske strane, pa se i to zastalo da se napravi par fotki:

Eto ga most na Beški, stari i onaj novi u izgradnji.

----------------------------
Tako da sam danas upoznao Busu i Novusa, kao i veliko hvala Pingvinu44 za čudotvornu 3M traku!
Hvala i Dedi, koji mi je već poslao 3 poruke izvinjenja, ali džaba.. Dunav teče ali ne spira... :shout: :taunt: :

: :

: :

:
Pozz svima još jedared i potrefiće se valda jednom malo veća ekipa na nekom druženju, bez žurbe i gužve na putevima, nego vodom i natenane uz lagano belo i nešto masno i slano.
:drinks: