Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Скелеџијина прича

<< < (15/25) > >>

barbanesa:
Skeledzijo nemoj da nas napustas i nemoj da slusas ove dusebriznike teraj svoju pricu..
I meni sole pamet kako moram da smrsam radi zdravlja ili ko zna cega jos..Ma sta vas bre briga za moje zdravlje ..
Nikog ne slusaj i teraj samo NAPRED.. :drinks:

Sad ce Dule sigurno da me banuje,ako ne on onda moji veliki prijatelji.. :lol:

zoki novus:

--- Citat: zoke  23, 03, 2011, 22:28:23 posle podne ---Postovani ADMINISTRATORU-PROFO ako si podijelio skeledzijinu temu na dvoje onda i podijeli LUNU COVJEK NA TEMU STIGAO SAM LISTA NEZNAM NI JA KOJU VISE STRANICU

--- Kraj citata ---

profo neslusaj ga i ne deli temu ni za zivu glavu!
zamisli da pocne da stavlja slike na dve teme :suicide: :suicide: :suicide: :suicide:

mossi:
Već je bio počeo pre neki dan, ali sam spojio/vratio teme u jednu.
Razdvojene teme: nijedna cela.  :suicide:

Zoran:

Skeledjijo

Ne treba tebi nikakva dozvola,ni za splav niti polaganje za UMC.
   Lepo se ti prijavi na regatu od izvora do usca dunava.Oni se spustaju ka-
   nuima od platna,dnevna voznja,a nocu kampuju.Netreba ti ni motor,dva ve-
   ala i nadjes ortaka.
                   Ajde bre  gledam kako su se zabrinuli,vise reku ni na slici ne smeju
   da vide,ako ne stave pojas. :)
                  Fala bogu pa nisi lud kad vidis da je lose vreme,veliki talasi vuces
   djavola za rep.Fino vinjakcic u ruku i lagano pijuckanje ispred satora dok se
   sve ne smiri.Ne brini za brodove,prvi koji prodje naucice te da se drzis malo
   vise uz obalu.
                  UZIVAJ !     :drinks:

broker975fx:
Ma samo guraj jer jednom se živi i nemoj da si na kraj srca, ko zna ako si pametan mogao bi srediti možda i neko sponzorstvo ili nešto slično, napraviti neki video dnevnik ili nešto slično a onda to probati prodati ili ako ništa drugo objaviti i pustiti u etar jer će to biti možda postrek za nekog drugog da živi život a ne da mu dani prolaze u četiri zida i trčeći od kuće do posla. Ono što je sigurno da ćeš logistiku imati od svih nas a ima nas na celom toku Dunava. Ako se za ovo odlučiš razmenićemo mob pa ako nešto treba siguran sam da smo tu da pripomognemo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju