Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Скелеџијина прича
LSI:
Deda, popričaćemo mi o ovom citiranom delu uz pivo kad bude prilika.
Skeledžijo, Skeledžijo - javite se što pre!
zoke:
eto sta uradismo oterasmo covjeka ,a mi svi kao iskusni moreplovci koji smo prosli sve i svasta i za dobrobit njegovu i njegovih unacadi i zene,kao da je covjek nedonosce, a zapitajmo se koliko smo mi puta napravili cistu glupost na vodi koja moze da se izjednaci sa idiotizmom-nego sutimo kao da se nama nikad nije nista dogodilo,a i danas dan stoje nam strikovi razbacani svuda po ladji sidro gdje netreba i vreba svakog trenutka da se neko oklizne i da se nagrdi na njega i masu tih stvari. Ajde priznajte koliko vam se vrela supa ili neki rucak prosuo po kabini ili camcu ili iskace iz plovila koje nije zaustavljeno pri pristajanju i jos se oklizne pa tresne naglavacke sam sebi pred ladju, e ja sam to vidjao kod takozvanih nauticara koji se hvale da su odrasli na vodi,a za takve gluposti i nemar nam netreba dunav i njegovi vjetrovi i kako vi kazete sa dunava talasi od pet metara,mislim da smo pretjerali ,a ima na necijem avataru malo dijete koje sjedi na gumenom camcu sa nogama prema vodi bez pojasa za spasavanje mislim da je duletov avatar,pa niko ne rece ko mu je otac i kako to dijete sjedi u camcu,a neko ce reci to je samo slika i slikano je u plicaku ,jer mi imamo opravdanje za svoje postupke a za druge ni pod razno....
Arsa:
Znate sta. Pun mi je ... dzep raznih dusebriznika koji brinu o svima nama. Ovo me vec potseca na Domanovicevo Mrtvo more. Te bio jedan los decak koji nije pazio i vozio se sam na splavu, prevrnuo se i udavio. Dobra deca se ne voze sama na splavu, ne prevrcu se...
Dokle bre da nam stalno neko popuje sta da radimo. E sada bih bas uradio sve kontra. I ne trazim da ikome bude krivo ako se udavim jer to je MOJ izbor.
Skeledzijo. Mislio sam da se ne javljam vise na ovoj temi posto sam ti vec napomenuo da nema vajde od upustanja u diskusije na forumu, ali cu ti reci jos ovo. Smatram da nisi mali, imas podrsku velikog broja ljudi sa foruma. Naravno da ne mozes ocekivati da ti se svi dive i odobravaju tvoje stavove.
Jednostavno kazi sta nameravas da uradis a mi cemo videti da li i kako u toj nameri mozemo da pomognemo. U slucaju DJerdapske avanture, mislim da je Ika (Odisej), dao pravi predlog.
Ne bih vise da trosim reci na ovoj temi. Daj skeledzijo otvori i neku drugu temu. Vidim da ti imas sta da kazes.
Nemoj se samo uzbudjivati. Tuznih prica ima koliko hoces. Meni je zadovoljstvo da vidim da je neko uspeo da stavi osmeh zadovoljstva na lica onih koje zaista voli. Siguran sam da niko ne brine o njima vise do on sam (sta god neki ovde o tome mislili). :drinks:
zoke:
Postovani ADMINISTRATORU-PROFO ako si podijelio skeledzijinu temu na dvoje onda i podijeli LUNU COVJEK NA TEMU STIGAO SAM LISTA NEZNAM NI JA KOJU VISE STRANICU
Профа:
Офтопикујеш Зоке, али предлог усвојен и биће сређено.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju