Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Скелеџијина прича

<< < (5/25) > >>

zoke:
ma neka si ti nama ziv i zdrav skeledzijo ja sam letio godinama zmajevima pa me zdravlje otkazalo malo raka zakacio pa se borio sa njim i izborio pa umjesto na zemlju ja na vodu ,a sta ces cudni su puti gospodnji uzivaj u onom sto imas jer neide u kafanu ko ima para vec ko je naucio

Arsa:
Skeledzijo nemoj da te neki postovi deprimiraju.  :drinks:

Dovoljno si ti u zivotu prosao. Mozes da cujes svacije misljenje. Odluke su uvek samo TVOJE.

Ako se prevaris i udjes u raspravu sa ljudima na sajtu to ce te kostati i vremena i zivaca. Zivce treba cuvati, a vreme pametnije iskoristiti.

Zato ti samo nastavi da redjas slike iz tvog opusa. Meni su one bas interesantne.  :tenk:

deda:

deda:

mossi:

--- Citat ---I sučajno,ako tako nešto vidite na vašim vodama prema Djerdapu,to ću biti ja i moja sosa (možda u lisicama).

--- Kraj citata ---

Moram da priznam priznam da sam ovo previdio.
Bojim se da je to ipak malo prerizičan poduhvat, pogotovo ako u njega uvlačite bilo koga ko vam ne daje 100% tnu saglasnost oko toga.
Talasi, vetar, bele ladje, virovi, kontratokovi, su samo jedan delić priče koja se zove put ka Djerdapu.

Teoretski, plovidbom uz obalu imate neke šanse, ali ja se ne bih usudio, a prošao sam put od Apatina do Djerdapa 480km u jednom pravcu pa onda nazad i to po izuzetno lepom vremenu.

Suviše je opasno.  :shout:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju