Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Novo Druzenje 26.03. 2011.
zorter:
--- Citat: zoran 26, 03, 2011, 19:22:53 posle podne --- Na ovom druzenju Administratora,i po nekog od nas clanova,izostao je jedan Administrator,
Zorter,jos je nov pa ne zna kad treba sa narodom.
.......
--- Kraj citata ---
Koliko vidim nisu bili prisutni jos neki, stariji, administratori, tako da se ne osecam krivim za izostanak. :on_the_quiet:
Bice prilike za popravni. :drinks:
Svaka cast na druzenju i da ih bude jos mnogo, mnogooooo.............. :download: :heat:
busa2:
Na žalost zakasnio sam malo zbog obaveza ali i ono malo provedenog vremena u prirodi na prelepom danu u veselom drustvu mi je mnogo znacilo a corba je bila VRH. Mezija opet prevazilazi sebe. Pardon nebi to bilo tako da ribu nije doneo moj prijatelj Novus.Ovakve stvari treba upraznjavati češce . :drinks:
mossi:
--- Citat: zoran 26, 03, 2011, 19:22:53 posle podne --- Takodje je izostao Mossi,opravdano,jos je ljut :).
--- Kraj citata ---
Mossi nije ljut, mossiju je žao što nije bliže. :sorry:
Ali imali smo mi svoj provod danas. :yahoo:
A kako vidim ni vama nije loše bilo.
:drinks:
------------------------------------------
Meze, papras i raspevani Tiberius :)
zoke:
Hvala na lijepom izvjestaju vidim da je lijepo bilo,dobro drustvo dobro raspolozenje,tako i treba,
Jos jedan dokaz da Moja Ladja dobija polako ali sigurno dusu ,a sad moje vidjenje:
1.Organizacija dobra
2.Drustvo dobro
3.Jelo pice odlicno
4.Sa malo ladji se doslo(nema slika ladji od ucesnika skupa)
5.Predsjednik odelenja F bio usamnljen nije mu bilo drugara iz razreda
6.Neso ala si zacupavio jel vidis sta ti uradi novusova kapa (potparila te) pa raste ko luda
7.Zorter dobio drugi DEBELI MINUS neznam sta ce biti ako ovako nastavi
veliki pozdrav od zoketa tako treba drugari i sto cesce pozzzzz
broker975fx:
Alo bre Pingvin ne valja ti izveštaj ja sam stigao pre Saleta i Marine :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju