Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Novo Druzenje 26.03. 2011.

<< < (14/15) > >>

broker975fx:
Po Zoranovoj slici bogami Luna posta impozantna lađa, sve nas je ušio uključujući i Azimuta. Jedva čekam slike

packe:
drugar iz razreda je bolestan pa ga ispalio sta da se radi

Zoran:

Pazi Busu,malo sam zakasnio!
               Kakav je to TRGOVAC,i na slavlju prodaje robu  :drinks:.

barbanesa:
Evo da i ja prokomentarisem jucerasnje druzenje,cekao sam da se svi ispucaju...
Za organizatora druzenja Arsu kapa dole,sve je bilo parl ekselans bilo je i ica i pica ,domacin gostoprimljiv
svakog je docekao i ispratio nasmejan.Drustvo fenomenalno .Tehnicke detalje su moji drugari vec objasnili

Samo imam jednu malu zamerku:paralelno sa nasim druzenjem trebalo je da se odrzi samostalna izlozba slika
samostalnog nepriznatog majstora fotografije, inace clana naseg foruma .. :lol:
Izlozba na nasu radost nije odrzana a doticnog smo pokusavali da dobijemo preko zontona ,verovatno na pogresnom kanalu.. :lol: :lol:

Salim se ovo treba ponoviti ali ne cesto da ne predje u naviku a i stetno je po zdravlje.. :lol: :lol: :drinks:

Arsa:
Sa moje tacke gledista, lepo smo se podruzili, ispricali najeli i popili koliko se moglo. Mezija, kao i obicno, nezamenjiv. 

Izostale su rasprave i svadje oko uobicajenih stvari na forumu. Ne znam zasto? :lol:

Ono sto treba izvuci kao pouku za sledeca druzenja slicnog tipa jeste da ne gomilamo hranu. Juce nam je preostalo samo da je lepimo na oci. Znaci, ako dolazimo na riblju corbu, treba da se pripremimo samo za to. Necemo izumreti ako ne bude stanka ili slicnih ludosti.  :drinks:

Na kraju, zahvalnost i puno postovanje za tri dame koje su juce stojicki izdrzale druzenje sa jednom nepristojnom i neizivljenom, gotovo detinjastom bandom.  :)

P.S. Juce sam cuo da se spominje novo druzenje uz onu zivotinju sto je zovu Pragnje. Ja ne znam kako cu to preziveti. Moracu dosta da se ispostim do tada. :agree:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju