Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Novo Druzenje 26.03. 2011.

<< < (12/15) > >>

deda:
Nije bas tako , danas smo bili pojacani sa dve lepe dame koje su uz nasu Marinu ulepsale druzenje !!!!

Bilo je lepo , ustvari standardno , neki su se vratili u mladost......i tako..!!!

A corba , vrh brate!!!!!

LSI:
Ja samo čekam da vidim tekstove i ostalih učesnika dogadjaja.

Ovo do sada ocenjujem sa prosečnom ocenom: 1 na 2 (12)!

Pingvin: 1+
Zoran:   2- samo zbog slika.

Recite vi meni, zar vas nisu u školi učili kako se piše zadatak na zadatu temu?

Uvod
Razrada
Zaključak

A šta od vas dobijamo? Pet prostoproširenih rečenica...

Ne valja ništa!
Pišite ponovo ako mislite da popravite ocene.

deda:
.........................

LSI:

--- Citat: stvlada  26, 03, 2011, 19:43:57 posle podne ---
Bitno da si se lepo ispricao sa kapetanom preko zontona...

--- Kraj citata ---

Vlado, ne znam šta se desilo sa stanicom - nema signala. Ne daje znake života.
Sad sam baš poslao jednu poruku Pingvinu ako može da predje sutra na našu stranu da pogledamo zajedno o čemu se radi, pa da vidim da li je potreban neki servis ili da je odložim u arhivu (kantu).

LSI:

--- Citat: pingvin44  26, 03, 2011, 19:50:00 posle podne ---Zorane, popio si danas malo pa ovaj komentar vezan za tetku niko nece licno primiti, inace....
Deda, dve devojke pored Marine su se zvale Ivana i Ivana i hvala im na drustvu.
LSI, jos cu pomisliti da stanica nije valjala pa se nismo culi. Ili si ljut na administraciju pa nisi hteo da se javis?  :tenk:

--- Kraj citata ---

Što se tiče stanice, pre nekoliko minuta poslao sam ti privatnu poruku, a što se tiče pitanja da li sam ljut na administraciju odgovor je vrlo kratak: ni na koga ja nisam ljut; meni se neke stvari ne dopadaju ali to je nešto o čemu možemo da razgovaramo. Medjutim, to nije nešto o čemu ćemo sada - ja i dalje čekam da vidim pravi izveštaj.

Evo, dobili smo imena novih gošći u društvu forumaša - nadam se da ste ostavili dobar utisak i da neće pobeći od nas.
Ali i dalje ne znamo koliko vas je bilo, ko je došao kako, čiji su ono brodovi koji se vide na jednoj slici...

Hajde, nemojte da nas mučite - pišite!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju