Iako godina nikad teže barem što se tiče početka sezone za sada sve deluje vrlo lepo. Vodostaj je nizak, reka vrlo pitoma, vreme manje više lepo. Prošle godine u ovo vreme je bilo baš loše vreme, sećam se da sam radove na lađi mogao da započnem tek sredinom aprila, onda je bio onaj cirkus sa poplavama i zabrana plovidbe i sl. Kako god dok sam se okrenuo došao Avgust :suicide:
Voleo bih da čujem šta radite sa vašim plovilima, kakvi su vam planovi, da li nešto spremate, planira te li neku prepravku, popravku ili možda nabavku nečeg, opreme, motora, enterijera i sl.
Ja sam zadnjih dve nedelje bio vredan uređeni su veliki servisi na DMB i Yamahi. Motor DMB je čašćen novim filterom za vazduh pa je makina sada ne uporedivo tiša a kućište motora je dobilo i novu izolaciju. Spoljni motor Y9.9 je dobila čišćenje karburatora, novo ulje u motoru i kopči pa sada veselo prede. U enterijeru je napravljena blaga prepravka, izbačen je jedan ležaj i na njegovo mesto postavljen sto sa jednim taburem i stolicom pa je spavaća soba sada dobila i radni deo :). Pomoćni čamac je dobio mali motorčić Volvo pentu od 4ks i to je to. Ostalo mi je vraćanje trske na tendu, čišćenje i ribanje i ponovno sređivanje drvenih prozora koje sam prošle godine šusterski uradio. Imao sam ideju da pomeram przore i još neke promene međutim zbog ne predviđenih dešavanja to će sačekati neka bolja vremena.