E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
D4D - Datawarehouse for Danube Waterway
HOGAR:
Dobro dosao,a b'e,kam gi sporovi i plicaci na tu kartu,bre,bre,pa jel nema niki da to uradi,bar sporovi,c,c,c,c,.Mnogo ubavo kad se plovi po Jadranu i drugde,pa sve izobelezavano,do pola metra dubine,ce umrem,a to necu da dozivim ovde,a uredno placam sve poreze,Rekoh ,onomad,cim se Muamer odmori dovodim ga ovamo,sas sve sator,pa nek cisti kad mi zvoncice nemamoP.S.Zorane,ovo se odnosi na vise instance,a ti,vidim,pokusavas da pomognes sam
broker975fx:
Dobro došao Zorane,
Na ovim kartama koje si postavio na onom linku pored toga što su lepe ja moram priznati ne vidim neku svrhu, ok ima ucrtana linija plovnog put ali npr ja ne vide ucrtane napere kod slankamena i nešto pre ispred belegiša. Što toga nema da li znaš?
ZoranPlovput:
--- Citat: broker975fx 15, 03, 2011, 19:57:13 posle podne ---Dobro došao Zorane,
Na ovim kartama koje si postavio na onom linku pored toga što su lepe ja moram priznati ne vidim neku svrhu, ok ima ucrtana linija plovnog put ali npr ja ne vide ucrtane napere kod slankamena i nešto pre ispred belegiša. Što toga nema da li znaš?
--- Kraj citata ---
Bez ljutnje, al moram da pitam koja bi bila svrha da su ti naperi ucrtani na lepim "kartama" koje ionako nemaju svrhu?
mossi:
To je verovatno neka polubrodarska varijanta, tipa: vozi gde ti je nacrtano. :)
Male nautičare niko ne šljivi. :suicide: :stop:
A oni ne mogu u kafanu u Starom Slankamenu od nepera! :taunt: :lol: :lol: :lol:
A Deda neda koordinate.. :nono:
broker975fx:
--- Citat: broker975fx 15, 03, 2011, 19:57:13 posle podne ---Dobro došao Zorane,
--- Kraj citata ---
Svrhu bi imala kada bi imala bitne informacije koje se tiču plovidbe (kilometrske oznake, plovidbeni put, bove, oznake, sidrišta, prepreke, prevodnice, luke, marine i sl. Zašta ova karta služi ako se na noj nema označenih prepreka koje su vrlo bitne za plovidbu, to bi bilo kao kada na pomorskoj karti ne bi bila ucrtana neka hrid. Na Garminovim kartama su takve stvari vrlo uočljivo naznačene i onda ima smisla kartu koristiti.
Naravno da je bez ljutnje :) ali nisam mislio da su karte bez svrhe već da je bez svrhe (pa čak i opasno) koristiti kartu koja ne prikazuje verno istinu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju