E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

D4D - Datawarehouse for Danube Waterway

<< < (5/6) > >>

mossi:
Zorane, ovo što ste do sad uradili, je veliki pomak napred.
Od mene, hvala!

:drinks: :friends:

Kapetan:
da podrzim mossija, mi smo ti ko deca da si za sve rekao moze sutra bih ti trazio da obelezite obalu sa topolama na karti posto tu riba zna slabije da grize jer je topola kiselo drvo, pa ako padne u vodu ... :)

znaci nikad kraja nasim zahtevima  :good:

1 da je srece i da je ovo jaka drzava to bi bez blama mogla neka NVO za drzavu da odradi ...ovako tesko ...
4 spremi bitvu i stizem  :good:
5 salzem se :) zato i kazem da za nase potrebe nisu u pitanju nedostizni novci ... samo par strucnih ljudi

Kapetan:
Gledao sam dosta karata na netu, kakve su sanse da se domace ENC karte odrade sa dubinama ?

ZoranPlovput:
Sama tehnologija kodiranja batimetrijskih podataka u ENC je nesto cime vladamo.
Drugi je pitanje raspolozivosti dovoljno dobrih podataka da se usudim da to radim i da stanem iza toga. Takodje, postoje odredjeni problemi u referentnim nivoima. Bice prilika da ti pokazem neke celije gde smo to uradili, ali kod kodiranja batimetrije je osnovni problem sto je to ciklican proces.

Ako te zanima kako to izgleda, mogu ti pokazati nesto sto je radjeno pre 2-3 godine u zoni Djerdapa 1.
Ako te zanima kako to izlgeda, ali u Austriji, evo linka http://www.doris.bmvit.gv.at/inland_ecdis/downloads/inland_ecdis_standard_20/#c1964
Imas i engleski gore u vrhu, lako ces se snaci.

Zaboravih, u dnu strane imas linkove ka relevantnim proizvodjacima karata za Dunav, Savu, a i jos neke interesantne adrese...

Kapetan:
jaaoooooo pa to nam treba !!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju