Autor Tema: Sajam Nautike 2011 - Druzenje !  (Pročitano 10546 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
Sajam Nautike 2011 - Druzenje !
« poslato: 12, 03, 2011, 21:08:55 posle podne »
Kako i dolikuje jednom nautickom sajtu, nase prijatelje iz Brckog smo resili da malo provozamo kroz centar grada !

Te smo s'tom idejom Zoran i ja ranom zorom krenuli uzvodno, posle nekih sitnijih problema stigli smo , bezbedno do veza gde nas je cekao Hogar na Brodicu Brodicu !

Slike same govore pa uzvivajte, zao mi je sto jedan deo ljudi izgleda nije smeo da se provoza sa Kapetanom   :lol: :lol: :lol:

E da crkla mi je bateriaj kod kalemegdana , al bilo je  jos fotoaparata na ladji pa ce posle doci jos slika!

Ovo prilikom se zahvaljujem Barba Nesi i Duletu HU (trazio auto ozaku za Madjarsku) na dobro izvedeno pokaznoj vezbi kod Topa !

IZ BEZBEDONOSNIH RAZLOGA SLIKA UKLONJENA  :tenk:

« Poslednja izmena: 12, 03, 2011, 22:36:57 posle podne od strane Kapetan »

Van mreže mossi

• Pol: Muškarac
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
Odg: Sajam Nautike 2011 - Druzenje !
« Odgovor #1 poslato: 12, 03, 2011, 21:23:56 posle podne »
 :good: Ajmo dalje!  :dance1:

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #2 poslato: 12, 03, 2011, 21:53:32 posle podne »
A koji sitniji problemi? :taunt: :tenk:
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže zorter

« Odgovor #3 poslato: 12, 03, 2011, 22:21:39 posle podne »
Sta reci?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sudbinoooooooooo  :suicide: :suicide:

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #4 poslato: 12, 03, 2011, 22:29:05 posle podne »
O sajmu ni reci , ne zasluzuje! O kafani par slika!
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže LSI

• LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
« Odgovor #5 poslato: 12, 03, 2011, 22:35:55 posle podne »
Sa fotografija se vidi koliko nas je bilo, mada neke mogu da navedu i na pogrešne zaključke.
Iako se na par snimaka vide ljudi kako bulje u telefone, atmosfera je bila sve samo ne dosadna i telefoni su u rukama najčešće samo zato što smo ih koristili kao fotoaparate.

A druženje je bilo lepo.

Moja supruga i ja stigli smo na mesto okupljanja nešto oko 14:00 časova. Nešto kasnije pridružio nam se Arsa, a uskoro su se pojavili Srsa, Marke ... pa i svi ostali, osim naših "glavatih" kako to reče neko u jednoj davnoj TV seriji.

Naš Kapetan je odlučio da uvažene goste, Zoketa i još par odvažnih, poveze na krstarenje Dunavom i Savom svojom jedrilicom.

Da li zbog zemljotresa u Japanu i pomeranja Zemljinih geografskih polova, tj. do izmeštanja Zemljine ose za desetak santimetara, izgleda da je došlo i do nekih pomeranja na dnu rukavca, pa je došlo do nasukavanja.

Cim tamo, cim ovamo, tek jedrilica je nastavila i koliko sam mogao da vidim, kada su sa velikim zakašnjenjem stigli, svi su bili veseli (da li zbog doživljaja ili zato što su preživeli, ko će ga znati?)

Naš Kapetan je nadaren za mnoge stvari ali od jednog je operisan i to sada postaje sve jasnije i vidljivije.
Ima problem sa procenom vremena, tako da je svoje i naše goste dojedrio do restorana onda kada se pripremljeni ručak dobrano ohladio.
Iskreno govoreći, ja sam taman rešio da krenem sa ručkom bez daljeg čekanja, kad su se pojavili. Ali da je trebalo još malo čekati - neko bi me nosio na duši jer sam mislio da ću umreti od gladi.

Sve u svemu, kao što se na fotografijama vidi, bilo nas je čini mi se tridest, što gostiju iz Brčkog i kraja, što naših iz Kulpina, Titela,  Banovaca, Batajnice, Zemun Polja - navodim nas sa "one strane" i svi ostali sa "ove strane", dakle iz Beograda, Smederevske Palanke pa čak i naš prijatelj Serbon koji je došao, ako se ne varam iz Niša (molim da me ispravi ako grešim). Namerno neću da pominjem imena onih koji su se najavli ali se nisu pojavili - prepoznaće se i sami.

BarbaNeša i Dule Hy su se svojski potrudili i domaćini restorana su spremili zaista obilan i ukusan obrok (još samo da se riba nije prohladila dok smo čekali naše jedriličare), a na kraju smo dobili i kolače koje je pripremila Nešina supruga.

U veoma prijatnoj i veseloj atmosferi, uz mnogo šale i podbadanja, vreme je proteklo kao tren.

Ja sam, na žalost morao medju prvima da napustim društvo ali tako je to kad na druženje podjete sa suprugom...
Nadam se da posle mog odlaska niko nije napravio neku ludoriju i da su naši prijatelji iz Brčkog kućama poneli uspomenu na jedan lep dan i lepo druženje u marini "Karaburma".

Što se tiče Sajma Nautike - koliko je bio velik i dobar, toliko reči sam mu i posvetio.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #6 poslato: 12, 03, 2011, 22:39:49 posle podne »
Što se tiče Sajma Nautike - koliko je bio velik i dobar, toliko reči sam mu i posvetio.

dosta ljudi je oplelo po sajmu nautike ove godine , ali niko ko LSI  :good:

Van mreže LSI

• LSI
« Odgovor #7 poslato: 12, 03, 2011, 22:42:06 posle podne »

Da li sam nešto pogrešio?

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #8 poslato: 12, 03, 2011, 22:46:35 posle podne »

Da li sam nešto pogrešio?

ne nikako, nego kad vi nemate reci onda znam koliko je sati ... a da se slazem sa stavom slazem se , jedino Gogin stand i Cudno Drvo bih pohvalio

Van mreže LSI

• LSI
« Odgovor #9 poslato: 12, 03, 2011, 22:59:07 posle podne »
Sale, Marina danas nije imala sreće sa našom tehnikom.
I ja sam je imao u jednom kadru ali mi je mnogo mutna, da izvinete na izrazu, pa je bolje da sliku ne kačim.

Izgleda da su u kafani sipali nešto u onu vodu koju sam pio čitavog dana.
Ruke su mi se tresle i teško da ima više od jedne slike koja je oštra.
A i ta jedna - na njoj su Deda i Polja!

E, pa kad nema Marine i moje žene, a ni nas ostalih toliko lepih, neću da kačim ni njih dvojicu, pa nek puknu od muke.
« Poslednja izmena: 12, 03, 2011, 23:09:19 posle podne od strane LSI »

Van mreže zorter

« Odgovor #10 poslato: 12, 03, 2011, 22:59:28 posle podne »
Jedino mogu reći:
J...š zemlju koja "moju ladju" nema !!! :slow_en:

:yahoo: :dance1:
« Poslednja izmena: 12, 03, 2011, 23:01:29 posle podne od strane deda »

Van mreže Профа

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com & www.mojaladja.net
    • http://www.mojaladja.net/
« Odgovor #11 poslato: 12, 03, 2011, 23:01:21 posle podne »
Дургари,

Заиста нам је драго што сте данашњи дан подијелили са нама  учинивши овај Сајам наутике много љепшим него што јесте.
Желим се захвалити домађинима који су се заиста потрудили да нам покажу њихову гостопримљивост, а и осталима који су нас дочекали и дружили се са нама.

У нади да ћемо се поново  дружити, још једном хвала вам.
Профа

Van mreže LSI

• LSI
« Odgovor #12 poslato: 12, 03, 2011, 23:02:56 posle podne »
...
ne nikako, nego kad vi nemate reci onda znam koliko je sati ... a da se slazem sa stavom slazem se , jedino Gogin stand i Cudno Drvo bih pohvalio

Ko zna gde su i u čemu oni našli svoju računicu?
Hvala im za ono što su prikazali (uradili su to dobro i profi) ali to nije sajam.
Ili su iz nekog razloga morali da se pojave kao izlagači... (sad će opet neko da kaže: "Evo ga opet on o teoriji zavere!")

Van mreže zoke

• Veliki Rovac
    • PERAVA
  • Brod tip: MBD-Hausboot
  • Marina: N:K:-Moja ladja-Brcko
  • Veličina: 10x4,40N:K
« Odgovor #13 poslato: 12, 03, 2011, 23:03:55 posle podne »
kao prvo evo da javim kako smo dosli tako smo se sretno i zadovoljno vratili. Ja cu biti kratak sa par hiljada rijeci cu da prokomentarisem danasnji dan. Kao prvo dan je bio fenomenalan i lijeo tako da nam je samim tim i raspolozenje podignuto na odredjeni nivo. Zahvaljujem se Dedi koji nas je domacinski docekao u svojoj marini 4 Jul i gdje smo vidjeli dosta lijepih rjesenja i nacina koji ce nam itekako valjati za nasu malu marinu,
i zahvaljujem se Zici koji nam je urucio propusnice  kako za pojedince tako i za vozila za parking-pravi domacini nemam rijeci. O sajmu necu da komentarisem to je mjesto za nekog drugog za nas smrtnike nije (zbog cjena) za nas je vari lijepi kuj otkuj zakuj  itd pa na vodu,jer smo dokazali da nama treba par stotina evra da plovimo i uzivamo i da se druzimo i da sto je najvaznije imamo dusu .
Veliko hvala u ime nas gostiju iz Brckog nema ni najmanje zamjerke ,HU,NESI,DEDI, kao organizatorima svaka cast,a bogami i nama svima koji smo dosli i otisli.
Sve u svemu sta reci nego hvala na gostoprimstvu i hvala nasem WWW:MOJA LADJA.COM koja nas je vremenom zblizila upoznala i dovela do ovakvog cina da postajemo poznanici prijatelji i na kraju da kazem drugari koji funkcionisu kao porodica.Nadam se da ce ovakva druzenja biti cesca jer mislim da smo probili onaj debeli led ,eto tako moji forumasi hvala vam u ime moje ekipe iz Brckog za docek gostoprimstvo i druzenje.
Naravno sad ide opet revans ali ovaj put na vodi  inaravno kod nas u Brckom VELIKI POZDRAV

Van mreže LSI

• LSI
« Odgovor #14 poslato: 12, 03, 2011, 23:07:49 posle podne »
Jedino mogu reći:
J...š zemlju koja "moju ladju" nema !!! :slow_en:

:yahoo: :dance1:

Rekao sam ja da će se sami prepoznati i javiti.

Ko vam je kriv, gospodine prijatelju, što niste mogli da dodjete?
Posle izostajanja nema kajanja (ili se to tako nekako kaže?)!