E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Gradnja katamarana -na Dunavu
zoki novus:
sudeci po zeljama i budzet je pozamasan
shodno tome neces imati vecih problema da realizujes proekat :good:
para vrti gde burgija nece :drinks:
jazz:
Hvala jos jednom svima, ...nsiam protiv, sto vise ideja, sludjenih to bolje.
Pa upravu si Zoki, ne moze nista bez izvjesnog ulaganja, mada ja nemam orijentaciju koliko je to otprilike , sto bi se reklo ruke+ materijal i neka cifra..., da lupim, ne mogu jer se nikad tim i nisam bavio. Moram reci da se meni dopada celik kao materijal, iz prostog razloga sto mislim da je najajci od materijala, tj jaci nego drvo-plastika i alumijum.
Zoki, ta orijentaciona cijena mene zanima, da vidim koliko se moze ili da se pravi neka kraca varijanta , jeftinija. Moram reci da sam vidio i jeftijih lijepo uradjenih modela ali ja big to radio iskljucivo za komercijalnu upotrebu, sve ostalo dodatno. Takodje kako to registrovati i na koji nacin?
Misha D:
Registracija kao za plovni objekat u privredi - skuplja i komplikovanija. Za plovila duza od 15m ide ozbiljna procedura. Plovilo kao na slikama bi ovde moglo da se napravi za 87.546- 143.211e, i oko 3god bi bio rok kompletnog zavrsetka, a mozda jos koja godina +.
ПЕЦОВ:
--- Citat: Misha D 26, 02, 2011, 07:15:29 pre podne --- Plovilo kao na slikama bi ovde moglo da se napravi za 87.546- 143.211e, i oko 3god bi bio rok kompletnog zavrsetka, a mozda jos koja godina +.
--- Kraj citata ---
pa ti sad vidi :drinks:
jazz:
Upravo tako :drinks:
Ja ga bas nisam dobro razumio, nabacao je nakakvih cifara, a ne znam da li sam rekao da treba napraviti manje plovilo, ili hidrocentralu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju