E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Gradnja katamarana -na Dunavu
jazz:
Postovani forumasi, novi sam clan od prije par dana, a imam zelju da napravim jedan katamaran u Novom Sadu.
Da budem iskren puki sam laik ,ali me interesuje ulaganje u jedan takav projekat,, i zelim da piatam ,,sta je najbolje, tj od cega ga napraviti ,mislim materijal... i koliko bi po vasim procjenama kostala jedna takva ideja. Interesuju me dimenzije npr 12 metara duzine sa 5 sirine. Obo na sto ja mislim je samo to neko sirovo stanje bez motora, kuhinja ,soba i ostalog..mislim kao neka osnovna verzija, ako me mozete razuijeti. I da li imate neku preporuku gdje kod nas mogu da ga pravim. Zahvaljem se svim clanovima unaprijed na kometarima.
sale.m79:
Imas katamaran kod tebeu N S preko puta brodogradilista u marini
budens72:
Dobro došao :drinks:
jazz:
Hvala na dobrodoslici.
Inace , ne zivim trenutno u N.Sadu mada me privlaci, mislim da cu za par godina.
Evo ovo je otprilike na sta sam ja mislio, mada se ne vidi puno, vise je voznja, ali se ipak da naslutiti.
Ovaj je mozda i bolji:
Puno pozdrava svima a i na iskrenoj pomoci.
Bucho:
JAZZ, napisi koju o sebi i plovilu koje imas ili zelis da imas da bi znali ko si sta si .... :slow_en: Tako je uobicajeno. A inace dobro dosao u dobro drustvo i medju dobre ljude. :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju