Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Sajam Nautike 2011 Vs Belgrade Boat Show 2011
deda:
@ deda nije bas tako ...
Sta znam,ne dopada mi se ton pisma!Nekako zvuci,,,,,,neprijatno!Ima narodski izraz ...ku....to!
ronac:
Kriza je ljudi,ne treba kritikovati samo organizatore sajma,ima gresaka i kod uvoznika kao i kod proizvodjaca.Nisam video da je iko od njih snizio cene kada je euro pao sa 108 na 104,ali kada je sa 100 otisao na 104 svi su digli cene 20%. :scare:
mesechar:
--- Citat: ronac 16, 02, 2011, 14:35:47 posle podne ---Kriza je ljudi,ne treba kritikovati samo organizatore sajma,ima gresaka i kod uvoznika kao i kod proizvodjaca.Nisam video da je iko od njih snizio cene kada je euro pao sa 108 na 104,ali kada je sa 100 otisao na 104 svi su digli cene 20%. :scar
Tacno svi se stite kad je uzlazan evro ne vidim nesto da je neko spustio gard kad pada evro... onda nova prica dolar u odnosu na evro bla bla bla...
mene licno brige.. ulaznicu cu da kupim kosta ko jedno dva piva u kafani zabole me pivo ne pijem :)
--- Kraj citata ---
medvedicibgd:
Nista mi se ne svigja ni ton organizatora a ni izlagaca,niko od njih nije Bogom dan,bitni smo mi kupci!!!Kad to svi shvate tad ce svima svanuti!!!I jedni i drugi dizu mogu reci slobodno cene u nedogled a bez ekonomskog razloga vec zbog licnog finansijskog interesa!!!Kad shvate da kupci on line kupuju iz inostranstva jeftinije,shvatice razloge svog osrednjeg rada!!!
busa2:
svako ima svoj deo price . a realna slika je sledeca : niti su oni organizatori , niti smo mi izlagaci a niste ni vi kupci . Bez imalo vredjanja mi smo jedan jadan narod koji ima zelje ali nista vise od toga. Neka su nam razne sile u pomoci . Svako od nas pa na prvom mestu i ja zelim da grizem prevelik kolac pa se davim,davim,davim i tako svi mi neko se udavi a neko i proguta. Najvise me izludjuje ona sorta ljudi: ja pa bog ostali su budale.
A takvih ima sve vise medjutim kada ih malo zaceprkas ispod povrsine nadjes ŠLJAM. Da se nepalim više- ko god ide na sajam cestitam i naka mu je sa srecom. :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju