Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Farbanje plovila

<< < (10/16) > >>

color professionals:
nije na bazi bakra samo za aluminijum, ostali jesu. krv beskichmenjaka ne sadrzi gvozdje za prenoshenje kiseonika vec bakar. nebitno od chega je plovilo. antifauling je na bazi bakra. provericu to u hempelovoj bazi podataka . u svakom sluchaju, verujem da imash lepo plovilo i da cesh uzivati u kvalitetno obnovljenom plovilu..i hvala tebi jer detalji jesu bitni.

color professionals:
Luna, iskreno, nikada ne utichem direktno na izbor u smislu TA TI JE SUPER i sl. chim ujutro uzmem RAL kartu slozicu ti par opcija s RAL 5011, nije problem. nadam se da ce ti se neka dopasti. :)

ПЕЦОВ:
posto me ocekuje farfbanje aluminijumskog camca,mozes li mi reci koje bi boje,na domacem trzistu,eventualno bile najbolje u odnosu cena kvalitet? i jos me interesuje kako se ponasa zorkina  boja za radijatore preko feropoxa?metalno korito?

mossi:
Kao na radijatoru.  :lol:
Izvinjavam se za off, ali mislim da si sam sebi dao odgovor.
Ali čekamo odgovor profesionalca.  :telephone:

color professionals:
pecov, u nedostatku Venezziani -a koji cu ponovo uvesti na trziste tokom ove godine, imash dva kvalitetna izbora : Jotun i  Hempel. svaki radijator lak moze da ide na feropoks. problem nastaje u tome shto ce modrina feropoksa probijati kroz boju tankog kvaliteta i tankog trajanja. da budemo realni, proizvodjachi boja kad pakuju beli emajl deo spakuju kao beli radijator lak jer moze da istrpi temperaturu cevi i radijatora centralnog grejanja ali vec posle par meseci matira, pochinje da zuti i odrzace s dugo ali...dodje i fica do beograda kao i audi. izbor je na tebi, moje mishljenje je da je sisitem stabilan i  kompatibilan ali i neispravan jer je kratkog daha. farbacesh svake godine u belo da bi bio beo. bolje kupi ono shto bog zapoveda - poliuretan dvokomponentni i budi miran dug period vremena. Osnovno je na feropoks uraditi medjupremaz svetlo siv koji ce eliminisati negativne vizuelne efekte feropoksa ka belom. medjupremaz moze da bude i beli Venezzianiev Tankplast kojeg inache imam na lageru. s jednim katalizatorom dobijesh beli medjupremaz a s drugim beli zavrshni u sjaju. to zovem cost effective kombinacijom.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju