Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Farbanje plovila

(1/16) > >>

color professionals:
Postovani forumasi,

pukim slucajem zorter me pitao za neke premaze i predlozio da se uclanim u forum obzirom na dvadesetogodishnje iskustvo u oblasti boja, lakova, sistema farbanja svega i svachega, ukljuchujuci i plovne objekte,

mnogi , siguran sam, znaju shta i kako treba i tako rade. mnogi znaju , ali ne mogu sebi da priushte. mnogi neznaju. obzirom da posedujem odredjena specificchna iskustva , pogotovo u industrijskim materijalima , primeni i sistemima jer se ovim bavim skoro 20 godina, bicu srecan ako mogu nekog da posavetujem, pomognem, uputim na pravila, jer, kako narod kaze nejashe se sve sa svim.

ostavio sam slobodno da mi mozete slati i direktne mejlove, mada lichno mislim da pravu raspravu treba voditi ovde, jer , svako ima specifichan problem, vas je mnogo, a ovde, na jednom mestu mozete naci savet, materijal, sistem i za ono shto vam nekad nije uspelo a ubedili vas da moze  :) na ovaj nachin ce veci broj ljudi biti pravilno informisan

pozdrav svima

retfala:
Color professionals dobro došao ! Molio bih te za savjet , stranice na plastičnom čamcu sam odokativnom metodom namazo sa hempelovim prajmerom i antialginom tako da prelaze vodenu liniju i 10cm. Jel ima neko sredstvo koje može skinit prajmer i antialgin?

mossi:
Dobro došao!

:drinks:

I odmah pitanje:  :)

Treba da skinem stari sloj hempelovog antialgina / za aluminijum, uradjeno sve po PS-u pre 2 godine /.
Sam Hempel kaže u uputstvu da se skine sve što je moguće bolje do prajmera, pa ako nije prajmer oštećen, sve to prvo preći nekim njihovim posebnim "izolatorom", a onda opet redovno antialgin 2/3 sloja.

Šta bi bio tvoj predlog?

Dolazi lepo vreme.. he he

zorter:
Dobro nam dosao !!! :good: :good: :good:

A za pitanja ne brini....... samo da krenu, bice ti krivi sto si me poslusao.... :taunt: :yahoo:

(Salim se, naravno !!!) :drinks: :drinks:

budens72:
Dobro došao  :drinks:

siguran sam da ćeš mnogima pomoći sa savetima oko farbanja čamaca  :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju