Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Farbanje plovila

<< < (7/16) > >>

eni blue:
Moje pitanje bi bilo, kako na novom ofarbanom metalnom koritu, zorkina boja, zastiti podvodni deo da li antialginom ili katran epoksijem ili imas neki treci predlog, i molio bih te za misljenje o katran epoksiju.  :tenk:

color professionals:
cime je ofarbano korito? ok..bez obzira na osnovni premaz  za taj deo plovila epoksi katran kao nastavak je alfa i omega. na njega ide antifauling.

oblak:

--- Citat: color professionals  13, 02, 2011, 10:57:45 pre podne ---da postojeci antifauling zatvorish prajmerom i uradish nov i da li ce se ljuspati? kakav god da je antifauling on se vremenom troshi prashkanjem. mislim da cesh baciti pare i vratiti se na pochetak. a u nastavku mi reci shta te nasmejalo?

--- Kraj citata ---
  znachi nema druge nego da gulim do prajmera pa git pa opet prajmer pa nov antialgin. Hvala:) nasmejalo? To shto si napisao za skidache farbi da nisu sveta vodica:)

eni blue:
Nisam siguran znam da je i osnovna boja i boja  posle radjena u dva namaza, bas ti nisam dao nikakvu informaciju

color professionals:
koje je boje? oksidno crvena ili siva? u principu , isporuchilac plovila bi to morao da ti kaze - u kom stadijumu farbanja je ostavio plovilo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju