E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Majstori, majstori ko je najbolji...

<< < (4/14) > >>

Kapetan:

--- Citat: Luna  06, 02, 2011, 09:53:15 pre podne ---Ovo nije u redu. Ne treba covek da bude pristrasan,u krajnjem slike govore.

--- Kraj citata ---

kamo srece da majstori imaju toliko snage da kazu :

"ja bez peskiranja necu da ti radim brod, jer time brukam moju radionicu"

na zalost dok se ekonomska situacija ne promeni ovako nesto ce biti realnost svih nasih manufaktura, tu nema razlike ja sam gledao takve stvari kod svih majstora...

Outboard Master:

--- Citat: Luna  06, 02, 2011, 10:45:11 pre podne ---Ljudi da se razumemo ja protiv Kalmara nemam nista , samo zelim da vam pokazem da je vreme da se nesto promeni ,i u kvalitetu izrade,rokovima i naravno ceni.Dali ste primetili, morate da steknete dobro znanje pa sa tim da idete kod majstora da vas ne bi nesto prevario.

--- Kraj citata ---

hvala luna , ti si nam otvorio oci  :lol:

STG:
Majstora ima dobrih,odlicnih,losih,uzasnih...treba znati sa njima  :)

Kapetan:
prvo ugovor sa penalima oko kasnjenja (probijanje rokova proporcionalno smanjenje cene ) pa onda kod majstora ako neko planira da radi ... to je jedini pravilan postupak...

to je svugde u svetu sasvim normalan stvar niko nece da da 17k evr nekome "na rec"

sale.m79:
Luna izvini ako sam nesto propustio pa ako ti nije tesko ti mi odgovori zanima me ko ti je pravio projekat
koje su debljine limova gde je secen na cncu i po kojoj ceni. Koji je kvalitet lima i dali je brodski ili trgovacki
to jest dali imas atest za kvalitet nlima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju