E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Majstori, majstori ko je najbolji...

<< < (5/14) > >>

sale.m79:
Pa to onda znaci da si pravio nesto sto neznas sta je.Koji projekat ces da ulozis
pri registraciji.I dali imas otpadni lim (BEZ DEKLARACIJE) to me zanima.

STG:

--- Citat: Kapetan  06, 02, 2011, 09:55:21 pre podne ---
--- Citat: Luna  06, 02, 2011, 09:53:15 pre podne ---Ovo nije u redu. Ne treba covek da bude pristrasan,u krajnjem slike govore.

--- Kraj citata ---

kamo srece da majstori imaju toliko snage da kazu :

"ja bez peskiranja necu da ti radim brod, jer time brukam moju radionicu"

na zalost dok se ekonomska situacija ne promeni ovako nesto ce biti realnost svih nasih manufaktura, tu nema razlike ja sam gledao takve stvari kod svih majstora...

--- Kraj citata ---
Aman ljudi,ovo nema veze sa zivotom.
Pa desavalo se X puta da "vrsni" majstori peskare korito,ali da taj isti pesak ne izvade iz korita vec samo naspricaju farbu preko toga...
Napravi se jos vece zlo nego rdja,ako je bilo ko pokusao da ocisti ovaj picvajz zna o cemu pricam..

STG:

--- Citat: Luna  06, 02, 2011, 13:08:04 posle podne ---U predstavljanju domaca proizvodnja Dragan Smederevo imate detaljnije o tome,pisao je nesto nas prijatelj Oklop.On upravo sad radi sa Draganom prelep Linsen.

--- Kraj citata ---
Nema takve stvari kao sto je projekat Linsena.
Fabrika nikome nije proda(va)la projekat bilo kog broda,potvrdio je vlasnik tri (3) Linsena,koji je inace bio u proizvodnji...
Sumanute su te price tipa projekat ovaj,projekat onaj.
Zna se,hoces projekat BRUCEa,prosto kupi ga.
Sve te ideje,npr ja kupim projekat za sebe pa ga ti prepravi nece piti vodu ili se plasim da bas hoce. :)

STG:

--- Citat: Luna  06, 02, 2011, 18:28:43 posle podne ---Neverujem da Jeep komerc prodaje neki otpadni lim,,ali za ostalo moras sa majstor Draganom. ako te zanima brodski lim to nema u Bgd.

--- Kraj citata ---
Slazem se da JEEP nece prodati neki skart,ali gde onda ima brodskog lima?
Luna,tvrdis da ga u BGu nema...

--- Citat: Luna  06, 02, 2011, 18:35:09 posle podne ---Dragan je taj dan angazovao 4 radnika , ubili su se od usisavanja i brisanja , zato sto je morao za 6 sati da bude zasticen osnovnom.

--- Kraj citata ---
Nadam se da ostatka peska u koritu nema.
Ovo nije pokusaj da omalovazim radove Dragana ili tvog broda,ali prosto neke stvari su jace od mene...

Kapetan:
ono sto znam jeste dragan ima projekat za brusa komada 1 koga koristi za mahanje pred nosem jer ga ne postuje ni 20 % bio kod njega i pricao sa njim ...

ima i jedan van de stadt.... ne mogu da tvrdim al mislim da je ista prica kao sa brusom

99% nije kupljen ni jedaj od ovih projelata vec je neko doneo da mu se radi brod a onda je projekat  kopirao bez da je pitao brusa ili stadta  ....

svi draganovi brodovi kako sam cuo od njega se rade sa obicnim trgovackim limom kao i kod 99% brodograditelja ... ako se radi a tim limom onda tek treba da je deblji lim nego u projektu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju