E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Majstori, majstori ko je najbolji...
srsa:
И да додам, нико овде никоме не брани право да изнесе своје мишљење и искуства, али расправа који је мајстор бољи стварно у најмању руку збуњује све оне који би можда правили бродове код тих мајстора. И да поновим бродови су вам лепи ко лутке, претпостављам да ће такви бити и на води у пловидби. :tenk:
zoki novus:
--- Citat: Luna 05, 02, 2011, 20:23:12 posle podne ---Sta cu srsa, hogar mi neda da imam svoje misljenje,a samo delim sa vama svoje lose iskustvo.
--- Kraj citata ---
zasto lose iskustvo ja sam stekao utisak da si ti ipak zadovoljan dosadasnjim radom...
Zemunac:
--- Citat: Luna 05, 02, 2011, 19:44:54 posle podne ---Za nepunih 17 hiljada to treba drugacije da izgleda. Bez ljutnje svako ima svoj ukus i kriterijume.Sto se tice Vasica iz Lacarka,to je vrhunski strucnjak tu covek ne moze da nadje zamerku.Unazad 7 ,8 godina na barem 3 sajma nautike Vasic i Dragan iz Smedereva zajedno jedan pored drugog su izlagali svoje ladje,naravno sve su odmah prodate.Onu sa koritom Van de stadt je kupio Kertez . Samo zelim da ti kazem da je Dragan stari brodograditelj.
--- Kraj citata ---
luna, na kome sajmu je vasic izlago ? mozda nesto malo , ali vasicevi brodovi nikad nisu bili na nijednom sajmu.
imam jedno pitanje jos . zasto su ona ukrucenja na krovu postavljena onako koso ?
Kapetan:
sto se metala tice u Srbiji postoji samo jedan majstor koji se drzi projekta ... to je Vasic iz Lacarka... obisao sam sve majstore u potrazi ko bi mi radio novi brod... jedino je on ispunio sve uslove... na zalost on je izvan mojih plateznih mogucnosti ...
generalno sam 90% resio da cu kupiti polovan fabricki brod u inostranstvu , izacice me manje nego da se ubedjujem za majstorima zasto je projekat bitan...
Профа:
Ovdje kritikujemo i hvalimo majsotore.... A ne u drugim temema.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju