E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Elise - još jednom :)
Darkobp:
Ja vise mislim da ti sa tih 10 ks izglisirati nemoses kakvu god da elisu stavis,treba ti malo vise konjica da bih uspeo preci iz tog poludeplasmanskog u gliserski rezim plovidbe hi
CIVIJA:
Ljudi ja sa camcem od 5m 140 kg + oprema + nas dvojica = bar 350 - 400kg idem 30 na sat (isto johnson 9,9). Taj sharko bi morao da leti sa 10ks. Nemam iskustva sa elisama da bi ti nesto preporucio. Najbolje je ako imas nekog da ti pozajmi neku dobru 10ku pa probaj sa njom.
Evo kako ide sa tomos 4:
Sloba_NS:
Hvala ljudi...
CIVIJA, sad si me ohrabrio! Cim se vreme prolepsa, pokusacu da neznatno podignem pentu i da malo izbacim trim napolje, jer bas danas sam se vozao sam... 16 km/h kako god okrenes... Sa dvojicom, trojicom, uvek isto..! Krma se potopi skoro do same ivice, a motor bi da nema kavitacije orao povrsinu vode glavom... :-( Tacna sa spoljasnje strane bude sva mokra.
Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока
zankiki:
CIVIJA, ti koliko mi se čini imaš tabanaš, a njihova je osobina da izglisiraju sa manjim motorima...
CIVIJA:
Jeste Zankiki imam tabanasa ali sam pre 4-5 god. gledao super sharka u Sapcu sa yamahom (cini mi se) 8 ks.
Covek je isao bas brzo - sedeo na pramcu a gas davao preko cevke posto mnogo dize pramac (kao i ovaj na snimku).
Bem li ga - prosto mi je neverovatno da ide tako sporo...
Sad naleteh na drugi video yamaha 4ks covek u opisu napisao: 3/4 gasa 13km/h
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju