E, ovako treba... > Vanbrodski motori

motor za specijal 9

<< < (3/5) > >>

Vlada 69:
Govorim o benzincima 2 t.

Outboard Master:

--- Citat: Vlada 69  07, 04, 2009, 10:53:47 pre podne ---Govorim o benzincima 2 t.

--- Kraj citata ---

TLDI je isto benzinac , heheh stavrno zvuci malo na dizel.. :taunt:

tohatsu pravi koliko ja vidim na njihovoj starnici jos uvek klasicne 2 takne od 2,5 ks do 140 ks. izgleda da nisu jos prestali .

Vlada 69:
Hvala na informaciji OM.
Koliko sam mogao da vidim,camac bolje ide kada je njih dvoje troje u njemu nego kada si sam.Brze ide kada si sam ali se propinje dosta pa je pregled napred dosta zjbn.Po burazerovoj prici on trosi sa njih 2-3 oko 4 l.A sto se tice "peraja" mislim da ti ona u ovoj prici nebi pomogla .To je koliko sam ja shvatio za jace motore za skracenje brzine izglisiranja i manje naginjanje pri naglom zaokretu.Jedino da imas neki balast kod prednje palube.U svakom slucaju DOBAR izbor.

Labud 1258:
Možemo mi ovde da pričamo dok ne obalavimo, evo da ti dam najbolji savet : probaj šta ti odgovara pa ćeš videti.
Stavi neku desetku pa se vozaj malo.
Ja sam imao Titelovu šiklju sa T 4 - ide odlično a sa Yamahom 8 ide kao k..., zadnji deo roni a prednji nebu pod oblake, što mi je jači gas to gore, kod tebe ovo nebi bio slučaj ali ... ipak probaj.

:drinks:

Kapetan:

--- Citat: Labud 1258  08, 04, 2009, 17:32:54 posle podne ---Ja sam imao Titelovu šiklju sa T 4 - ide odlično a sa Yamahom 8 ide kao k..., zadnji deo roni a prednji nebu pod oblake, što mi je jači gas to gore, kod tebe ovo nebi bio slučaj ali ... ipak probaj.

--- Kraj citata ---

mislim da je problem u trimu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju