Ribolov > O ribolovu, priboru, radnjama
Obavestenje Ribolovackog saveza vojvodine
Smudjaros:
Ali tako cujes i u gaju kod kovina,prosle zime ganjali dole ove sto vuku kusake u mrestu smudja.I oni,, isto sta njega boli k.... sta MI radimo sa NASOM ribom.E posle toga i ja se iznerviram pa i neke veze potegnem.I sad imaju i krivicne prijave i nemaju ni za hleb..sad kukaju ko ranjenici.A gajacki rukavac proglasen za prirodno mrestiliste,znaci nema izlova osim sportskog ribolova.A nigde ni u ni oko BG nisam cuo takve komentare,samo mi kad odem tamo.Pa onda nije ni cudo sto takva resenja donose.A niko ne postavi pitanje koliko ti ljudi potrose tamo za vreme boravka.Za taj tomasevac nebi niko cuo da nije vode.A onaj sto drzi prodavnicu tamo kucu od ribolovaca i kampera sazidao.
Kapetan:
da li postoji sansa da se na zvanicnom nivou organizujemo i pomognemo ribolovackoj sluzbi ?
a ujedno i vrsimo kontrolu iste ?
deda:
Kapetane,ponekad me stvarno iznenadjujes!!Do prosle godine Titelski deo Tise je kontrolisao covek ciji je otac ribar i ima prodavnicu za prodaju ribe!Na mnogim mestima,kontrolori su u dosluhu sa ribarima i cak im pomazu!Znas kada ce nekome dozvoliti bilo kakvu kontrolu,nikada!!Retki su tereni gde su kontrolori kontrolori!Tamo gde rade svoj posao mi im i ne trebamo!!Razmisljam,kome se zaliti na klasicnu diskriminaciju!
Zoran:
Ovo je po meni cist politicki rasizam.
Jednostavno ne mogu da verujem dokle ide ljudska glupost.
Ajde da vidimo gde da se zalimo i to bi trebalo dati u sve novine.
deda:
Jedino njima!!
http://www.ljudskaprava.gov.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=30&lang=cir
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju