Ribolov > O ribolovu, priboru, radnjama
Obavestenje Ribolovackog saveza vojvodine
Smudjaros:
--- Citat: Kapetan 22, 01, 2011, 19:22:31 posle podne ---da li postoji sansa da se na zvanicnom nivou organizujemo i pomognemo ribolovackoj sluzbi ?
a ujedno i vrsimo kontrolu iste ?
--- Kraj citata ---
Da me niko ne shvati pogresno.
ja sam vec nesto pokrenuo,od hapsenja u gaju prosle godine dobio sam podrsku nekih ribolovaca.Sad planiramo da nekako dodjemo uz neki broj potpisa prvo do gradonacelnika a onda dalje od vrata do vrata pa negde mora da se stigne.Prvo sto hocemo je da se skupimo i vidimo kako legalnim putem da krenemo na tu mafiju.Ja imam par dozvolara koji su provereni i rade svoj posao po p.s.Ovo sto je kapetan rekao ne da hocemo nego ;;gazada ljubim ruke;;E sad ako imate neku kafanu gde bi se to malo okupili ili sta vec dajte predlog pa da to utanacimo ali ostavite dovoljno vremena da sto vise ljudi dodje da skup ima jacinu.I morate biti svesni da ce taj skup biti malo tezi jel su ljudi revoltirani hostaplerajom.treba ga tako organizovati da neko vodi glavnu rec i da tako nastupimo pred vlastima.
Kapetan:
sto manji skup to su vece sanse da ce uspeti , a onda kod predstavnika vlasti i EU (da nas vlast bolje shvati) pa tek kada se projekat podigne onda zvati i ostale
Zoran:
Fisherman
Mozes li da skeniras obavestenje pa da ga postavis ponovo?
Smudjaros:
--- Citat: Kapetan 23, 01, 2011, 11:16:11 pre podne ---sto manji skup to su vece sanse da ce uspeti , a onda kod predstavnika vlasti i EU (da nas vlast bolje shvati) pa tek kada se projekat podigne onda zvati i ostale
--- Kraj citata ---
Moze i to pa da podjemo redom.A i to za EU smo pricali.Hocemo cak i ovoj org.za zastitu dunava ,negde mora da ima efekta.Ali mora da se dogovorimo kad sta kako.Ajde sad da zakazemo skup ajde recimo 12 februara ti kapetanr reci gde. Nas je 3 do 5 koji hocemo da to bas izguramo i ovde ko se javi .Pa da presavijemo tabak a onda i da krenemo na pozive proverenih kolega kao ispomoc,naravno sa ribolovackim dozvolama jel po zakonu sa njima imas pravo da ucestvujes .
srsa:
Ја бих поставио питање: На основу којег Закона или другог прописа РСВ врши категоризацију пецароша и лимитирање количине улова? По мени то је пример кршења Утавних одредби - дискриминација. Ако Дунав, Сава и друге реке представљају опште добро онда није могуће правити разлику између пецароша тог подручја и пецароше других подручја, већ само на оне који су платили риболовну дозволу и оне који то нису.
Друго питање би било на основу којег Закона или другог прописа се врши издавање и плаћање риболовачке дозволе, ко прописује цену и како се врши расподела прикупљеног новца? Просто ми је ван памети да су поједине зоне река(које представљају опште добро) нечије приватне(било општинске било неких удружења па било то и риболовачких) прћије. Разумем децентрализацију власти и одговорности, али ту је веома танка линија од јавашлука, корупције и завођења неких правила која су ништа друго него дискриминујућа. Требало би надлежнима поставити питање Уставности свих таквих одлука. :suicide: :wild: :skull:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju