Ribolov > O ribolovu, priboru, radnjama

Obavestenje Ribolovackog saveza vojvodine

<< < (3/7) > >>

medvedicibgd:
Kep nije to zbog nas rekreativaca vec zbog onih velikih ozbiljnih pecarosa! :yahoo: :drinks: :drinks:

IKA:
Obratite pažnju u naslovu firme
;DOO- za ribarstvo i ISKORIŠĆAVANJE VODA.
Državo hvala ti :suicide:

Smudjaros:
Ja moram nesto da ispricam,ja doziveo u tomasevcu pod branom.Mozda skrecem sa teme ali_ko razume shvatice  :lol:
Pecao proslog leta u tomasevcu,belu ribu bio kod familije 7 dana hranio na jednom mestu razbijao,ali bas bas.Dolazili mestani par dana preko puta mene i gledali cudo a i ja bio u cudu kako radi.% dan ih se broj povecao i cujem komentare...e pun mi k...c ovih beeeoooogradjana dodju ovde i hvataju NASU ribu.....I  sta da im kazes.E sad razumem i te iz RSV i ostale slicne njima,oni nigde ne gostuju ali zato ce sve da urade da niko ne lovi NJIHOVU ribu.A zaboravljaju da se mi ribolovci na vodi druzimo a manje pecamo i sad posto imam dosta drugara u NS i okolini treba da gatam koji zakon ce da dozvoli da tamo pecam.

Kapetan:
vidi nisi u pravu  :taunt:

ti isti mestani redovno proveravaju hemijsku ispravnost vode, vrse bar dva puta godisnje poribljavanje , imaju automatsku stanicu koja alarmira cim skvalitet vode opadne, automatsko dodavanje kisonika u vodu ako opadne % kiseonika i slicno :) i onda ti dodjes da im lovis ribu oko koje se oni brinu ... a pa da je uredu nije  :lol:

zoki novus:
a cime paori da hrane svinje?
ajte molim vas

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju