E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Evinrude 25 hp Inline Engines
STG:
Pozvao,raspitao se...
Serviser je NC Stefanovic,Zemun.
Cena servisa je oko 100E,kod Radulovica je 3x veca... :nono:
SALE NB:
Nažalost, taj servis u Zemunu, NC Stefanović baš i nije za preporuku, barem je moje iskustvo takvo.
Radulović je naučio da dere za BMW, pa radi tako i sa Evinrudeovim vlasnicima. :(
budens72:
Mislim da ne treba upoređivati 2t i 4t motore,pošto se radi o potpuno dva različita tipa motora....
E-tec je definitivno najbolji dvotaktni motor i tu nema za sada konkurenciju...
Po mom mišljenju je i Honda ispred svih četvorotaktnih motora... e sad tu bi možda moglo da se polemiše...Honda ili Yamaha...
STG:
--- Citat: SALE NB 19, 01, 2011, 11:07:44 pre podne ---Nažalost, taj servis u Zemunu, NC Stefanović baš i nije za preporuku, barem je moje iskustvo takvo.
Radulović je naučio da dere za BMW, pa radi tako i sa Evinrudeovim vlasnicima. :(
--- Kraj citata ---
Pravo pitanje je kod koga onda odneti nov E Tec na redovan servis?
--- Citat: budens72 19, 01, 2011, 11:11:33 pre podne ---Mislim da ne treba upoređivati 2t i 4t motore,pošto se radi o potpuno dva različita tipa motora....
E-tec je definitivno najbolji dvotaktni motor i tu nema za sada konkurenciju...
Po mom mišljenju je i Honda ispred svih četvorotaktnih motora... e sad tu bi možda moglo da se polemiše...Honda ili Yamaha...
--- Kraj citata ---
Bez neke polemike,za obe vrste motora postoji za i protiv,znaci dve strane medalje.
Kupac bira motor(vrstu i marku)prema svojim potrebama,zeljama,zahtevima,a pre svega mogucnostima...
bugi:
Znaci ipak je servis oko 11000 din kao sto sam i mislio (cuo) a to je povoljno
A sto se tice elisa...
Ovaj drug kad je ugradio motor odmah su ga testirali
Onda je na licu mesta zamenjena elisa
Razlika je bila 2-3 kmh
E sad,ne secam se dal je dokupio elisu ili su mu odmah zamenili...
Motor su mu montirali neki ljudi iz Zemuna
Koliko znam kod njih je i moguca zamena staro za novo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju