"ja sam zeni rekao da hocu cetvrto dete,da uzmem od drzave 400000 din i za sve pare da kupim pentu." - kacintata na chatu
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Zdravo komsija!Postavi neku fotku Mase,pokusavam da se setim koji je to brod al slaba vajda....
Citat: gorance 17, 01, 2011, 09:21:45 pre podneZdravo komsija!Postavi neku fotku Mase,pokusavam da se setim koji je to brod al slaba vajda.... To je camac ANA deda Boleta sto sada ima katamaran ali je dobio novo ime po mojoj unuci MAŠI pozdrav Žica :pioneer: :drinks:
Citat: zica 18, 01, 2011, 20:14:27 posle podneCitat: gorance 17, 01, 2011, 09:21:45 pre podneZdravo komsija!Postavi neku fotku Mase,pokusavam da se setim koji je to brod al slaba vajda.... To je camac ANA deda Boleta sto sada ima katamaran ali je dobio novo ime po mojoj unuci MAŠI pozdrav Žica :pioneer: :drinks:Super!Odlicno si prosao,skoro sam siguran da si zadovoljan...Sigurno smo se i videli u prolazu,ako ne onda da se ispricamo kad se vidimo na marini.
Dobro dosao posle vise godina traganja prosle godine sam kupio camac sa kabinom u marini STENKA brodic je MASA to je pravi zivot pozdrav ZICA :pioneer: :drinks:
:yahoo: sa 44 u penziju !!! :good: Sto ste bre ljubomorni ? :taunt: :wild: "I tata bi sine" :good: Mijajlo, dobro dosao u veselo drustvo !!! :good: :drinks: :drinks:
imam 44 godine i oduvek sam voleo boravak na vodi ali zbog posla to nisam ostvario.sada kada sam otisao u penziju nadam se da ce se i za mene naci neki camac sa kabinom da kupim i provedem sto vise vremena na vodi. pozdrav svima :stop: