na chatu zoki_novus: jel se licna karta vodi na tebe?
0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Posle danasnjeg sastanka na marini Shark odlucili smo,da se pre zvanja Bugarina prebrojimo koliko nam treba stanica,te shodno tom trazimo popust na kolicinu.1. Ronac2. deda3.4.itd... :drinks: :good:
Bio sam danas u ICOM na NBgd ( Cevenkapa). Najeftinija nauticka rucna stanica koju nude je "Cobra" i kosta oko 200 evra. Ma sto je mnogo mnogo je :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:
Citat: ronac 17, 01, 2011, 21:56:58 posle podneSale,sigurno hoce a3. Colonelo ? :)Colonelo sigurno hoce :agree:
Sale,sigurno hoce a3. Colonelo ? :)
@Colonelo, moj iskren savet vam je da ispratite sajt radisti.info koji Zorter zdusno promovise ovde i da pazarite Motorolu gp340 ili gp380. Cene su im oko 100 evrica a ovi sto ih prodaju uz njih uglavnom daju i punjace. Zaista, za te pare necete naci bolju stanicu ako vec ganjate BASH rucnu.
Ronac mene brisi sa narudzbe. Danas sam kontaktirao Milana sa ovog sajta sto ga "promovise" Zorter :yahoo: Covek kaze da ce krajem iduce nedelje imati Zonton-999 komplet plus punjac na 12V i slusalica, cena 60 evrica, bez slusalice i punjaca na 12V 50 evrica. Odlucio sam se za tu vartijantu.