" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Treba da kupim 10 komada za marinu, zvao sam Milana Pirot on sada nema a i dosta je skuplja nego kod bugarina koji mi nudi po 45 pa cu kod njega pazariti.
A čemu to služi?
Citat: oblak 21, 05, 2014, 21:44:29 posle podneTreba da kupim 10 komada za marinu, zvao sam Milana Pirot on sada nema a i dosta je skuplja nego kod bugarina koji mi nudi po 45 pa cu kod njega pazariti.Da li mozes i meni da uzmes jednu ili da mi kazes u kom delu buvljaka se nalazi taj Bugarin?Hvala unapred i pozdrav
Citat: Revizor 22, 05, 2014, 09:50:13 pre podneCitat: oblak 21, 05, 2014, 21:44:29 posle podneTreba da kupim 10 komada za marinu, zvao sam Milana Pirot on sada nema a i dosta je skuplja nego kod bugarina koji mi nudi po 45 pa cu kod njega pazariti.Da li mozes i meni da uzmes jednu ili da mi kazes u kom delu buvljaka se nalazi taj Bugarin?Hvala unapred i pozdravBugarin se nalazi u zadnjim redovima strog dela pijace na Bubnju. On je inace u Beogradu tokom veceg dela nedelje pa cu uzeti njegov kontakt da ne morate dolaziti na pijacu