Autor Tema: Novi članovi  (Pročitano 6656 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mesechar

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
  • sledece godine u ovo doba bicemo milioneri
  • Marina: Savska Oaza
Novi članovi
« poslato: 07, 01, 2011, 00:47:51 pre podne »
uu jel to neki fetish vezivanje   :diablo:
nikad kravata nikad stalni posao

Van mreže Профа

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com & www.mojaladja.net
    • http://www.mojaladja.net/
Odg: Novi članovi
« Odgovor #1 poslato: 09, 01, 2011, 01:42:10 pre podne »
Pozdrav .. registrovao sam se ovde, jer mi treba jedna informacija, pa mozda mozete da mi pomognete ..
Hvala unapred.

Пошто сте добили информацију какву-такву, ред би био да се и представите или вам је само била потребна инфорамција како сте навели.
Или ви нисте љубитељ воде и наутике уопште?
Профа

Van mreže eni blue

• Rečni Drekavac
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #2 poslato: 09, 01, 2011, 07:13:58 pre podne »
Profo nema on vremena za predstavljanje dobio covek informaciju i to je prava korist. :agree:

Van mreže petar_kozic

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
« Odgovor #3 poslato: 09, 01, 2011, 12:30:30 posle podne »
Brisi temu.   :lula:

Van mreže zoke

• Veliki Rovac
    • PERAVA
  • Brod tip: MBD-Hausboot
  • Marina: N:K:-Moja ladja-Brcko
  • Veličina: 10x4,40N:K
« Odgovor #4 poslato: 09, 01, 2011, 15:27:38 posle podne »
ovoga ce bito sve vise imam utisak da je neko stari pod novim imenom ja bi ovo brisao sve

Van mreže LSI

• Drekavac sa Srednjih voda
    • LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
« Odgovor #5 poslato: 09, 01, 2011, 18:27:17 posle podne »
Mislim da ne bi trebalo postavljati ovakva pitanja i reagovati na ovakav način kao što smo počeli.

Čovek se uredno registrovao i postavio pitanje.
Dobio je odgovor - druga je stvar da li je bio od koristi (bilo je malo i šale ali bilo je i uputstava gde bi se užad mogla naći).

Svako ima pravo da se registruje a da li će želeti da nam se predstavi i koliko će biti prisutan na forumu - to je stvar lične odluke.
Pustimo ljude da se jave onda kada im to odgovara ili kada im to treba.
Vreme će pokazati koliko će se družiti sa nama.

Onoliko koliko možemo da im pomognemo, toliko će se i družiti sa nama.
Ima na forumu mnogo onih koji su se registrovali a da se možda nikada nisu javili (to može da se vidi iz statistike).
Ostavimo svima mogućnost da nam se jave onda kada to požele, bez obzira na razloge.

Van mreže Профа

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com & www.mojaladja.net
    • http://www.mojaladja.net/
« Odgovor #6 poslato: 09, 01, 2011, 18:46:20 posle podne »
Поштовани чланови, форумаши

Пошто се водила дискусија о пријављивању и дочекивању нових чланова отворио сам тему  за дискусију а ако треба и гласање. Шта мислите који би начин био најисправнији за пријављивање у чланство на Мојој Лађи. Основи је ред макар се представити или не...
Претходна пракса је показала да је доста оних, ако не и превише, који су се пријавили и постали чланови а да никада нису написали ни ријеч сем корисничког имена. Добро неко не жели да пише или нема о чему али основно макар објаснити зашто си ту. Ево човјек у  теми јасно написао треба му канап.Ко зна из каквих побуда, а ми одговарамо на то. Да се објесио...Лијепо је помоћи човјеку у невољи али нисмо ни ми Хало огласи или Да те питам рубрика...

Шта мислите о томе?
Профа

Van mreže zorter

« Odgovor #7 poslato: 09, 01, 2011, 19:30:53 posle podne »
Licno mislim da ne treba ogranicavati ni uslovljavati nikog da se uclani ili pise. I ja sam na nekim forumima samo clan bez i jednog posta iz samo jednog razloga.

Postoje postovi koje mogu samo clanovi da vide.

Ne bih nikog brisao zato sto se uclanio a nije nista pisao. To je njegova odluka. I bolje je da ne pise ako nema sta da kaze. A da se neko predstavi, bilo bi dobro ali nije obavezno.

To je moje misljenje.

Van mreže petar_kozic

« Odgovor #8 poslato: 09, 01, 2011, 19:40:10 posle podne »
@Zorter

Slazem se da ne treba da se uslovljava niko da cita postove, ali da bi mogao da postavi post u bilo kojoj rubrici makar moze da se predstavi. I to bi moglo da se uradi i ovde.

Predstavljanje ne zahteva nikakvo predznanje ili znanje iz nautike.

Ovo je moje misljenje.

Van mreže zorter

« Odgovor #9 poslato: 09, 01, 2011, 19:50:46 posle podne »
Petre, nemam nista protiv da clan mora makar da se predstavi da bi mogao da pise.  :good:

A ako nema nameru da pise, vec samo cita i prati teme, to i nije obaveza. Bar po meni.

Van mreže Labud 1258

• Veliki dugodlaki Drekavac
  • Ko ne voli karanfile ne treba da živi
    • Revir 2
« Odgovor #10 poslato: 09, 01, 2011, 19:53:23 posle podne »
Meni se lično dopada taj sistem " prvo da znamo ko si - predstavljanje- pa onda sve po redu. To je i kulturno ponašanje sa strane novog člana a domaćinsko sa naše, i to minimalno, pa ne tražimo neke pare, samo malo volje i vremena.

Na forumu Cilklidi, da bi postavio oglas moraš imati 200 postova, neki se bunili neki ne ali takav je red.

Van mreže petar_kozic

« Odgovor #11 poslato: 09, 01, 2011, 20:10:57 posle podne »
Meni se lično dopada taj sistem " prvo da znamo ko si - predstavljanje- pa onda sve po redu. To je i kulturno ponašanje sa strane novog člana a domaćinsko sa naše, i to minimalno, pa ne tražimo neke pare, samo malo volje i vremena.

Na forumu Cilklidi, da bi postavio oglas moraš imati 200 postova, neki se bunili neki ne ali takav je red.

Na ciklidima i ostalim akvaristickim sajtovima je to tako jer su komercijalni, prevashodno

,a posle zato da ljudi ne bi koristili sajt kao oglase.

Ali i to je jedno od resenja.

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • SRSA 2
  • Brod tip: Plastični čamac AQ 575
  • Marina: Stari Slankamen
  • Veličina: 5,75 x 1,72
« Odgovor #12 poslato: 09, 01, 2011, 20:16:32 posle podne »
Не знам како је на другим форумима по овом питању (не посећујем исте), али можда би требало размотрити варијанту да се приликом пријављивања(регистрације) нових чланова форума попуњава образац са основним подацима (власништво пловила, тип, вез, искуство на води и сл.). Лични подаци(годиште, професија, телефон и сл.) би се попуњавали по слободном избору.

Наравно, ово никако не би требало да личи на стварање чланског картона што би личило на одређени досије (толико омражен термин међу грађанима).

Наравно све ово само као предлог.

Van mreže eni blue

• Rečni Drekavac
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #13 poslato: 09, 01, 2011, 20:17:58 posle podne »
I ovo je pitanje koje administratori treba da rese, odnosno donesu pravilo koje se treba postovati i drukcije ne moze, ako hocemo da ocuvamo sajt od svega i svacega pravila se moraju postovati, kao kada odemo u goste kod prijatelja, svi se trudimo da njegovo gostoprimstvo ispostujemo.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #14 poslato: 09, 01, 2011, 20:35:10 posle podne »
ok krenemo tim putem  i onda jednog dana uvedemo clanarinu .... kad vas neko na ulici zamoli za pomoc da li mu trazite licnu kartu ?

ljudi stvar licne kulture je da li ce neko da se predstavi ili ne , sdruge strane mozemo staviti tehnicki da prvi post mora da mu bude u predstavljanju .. i sta onda samo stavi smajli i ide dalje ? do ljudi je dal ce da se predstae ili ne ... ostavimo pravo na privatnost...

Citat
Evo juce sam na plovidbi.info morao prvo da se predstavim da bih imao mogucnost da citam postojece teme, vidim fotografije i ucestvujem u forumu. Tamo su to tako resili.

skoro gostima nisu dozvoljavali da gledaju forum pa su odustali od te politike  ...

nista mi ne dobijamo ako se neko predstavi ... i dalje mu verujemo ili ne ...predstavljanjem cemo samo odbiti jedan deo ljudi koji bi se mozda vremenom predstavio a za pocetak bi samo nesto da pita ...

mi imamo slobodu kakvu nema ni jedan drugi forum , uvodjenjem dodatnih pravila cemo tu slobodu prodati, a ako realno gledamo ja se ne secam ni jednog uvredljivog posta nekog ko se ukljucio samo zbog toga... imali smo probelam sa automatskim btotovima ali to smo resili ...

po meni na svakom je a li hoce da se predstavi ili nece..