krenemo tim putem i onda jednog dana uvedemo clanarinu .... kad vas neko na ulici zamoli za pomoc da li mu trazite licnu kartu ?
ljudi stvar licne kulture je da li ce neko da se predstavi ili ne , sdruge strane mozemo staviti tehnicki da prvi post mora da mu bude u predstavljanju .. i sta onda samo stavi smajli i ide dalje ? do ljudi je dal ce da se predstae ili ne ... ostavimo pravo na privatnost...
Evo juce sam na plovidbi.info morao prvo da se predstavim da bih imao mogucnost da citam postojece teme, vidim fotografije i ucestvujem u forumu. Tamo su to tako resili.
skoro gostima nisu dozvoljavali da gledaju forum pa su odustali od te politike ...
nista mi ne dobijamo ako se neko predstavi ... i dalje mu verujemo ili ne ...predstavljanjem cemo samo odbiti jedan deo ljudi koji bi se mozda vremenom predstavio a za pocetak bi samo nesto da pita ...
mi imamo slobodu kakvu nema ni jedan drugi forum , uvodjenjem dodatnih pravila cemo tu slobodu prodati, a ako realno gledamo ja se ne secam ni jednog uvredljivog posta nekog ko se ukljucio samo zbog toga... imali smo probelam sa automatskim btotovima ali to smo resili ...
po meni na svakom je a li hoce da se predstavi ili nece..