E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Pranje broda`

<< < (2/6) > >>

skipper:
E, sa čime sve nisam probao da ga perem. Oči su mi ispadale, i abrazivni i antiabrazivni i janko i marko, ali nikad dovoljno bar za moj standard.

E onda, sam probao Tečnost iz Auto perionice, za skidanje mušica i fleka sa auta koji se prska pre pranja. Bez kontaktno pranje skoro uspešno, mada ja isprskam fajtalicom, i nakon 10 minuta sa vojničkim ćebetom prođen. Verujte mi kao nov.

Ja koristim proizvod Divor-WASH, italijanske firme CHIMIGAL, e sad, verovatno ima i drugih. Ja sam našao sponzora  sa tim proizvodom. Koncentrat 100 gr. na 2-3 litra vode.

bugi:
Ja mog plastikanera operem cifom
Fino pere a fleke se lako skidaju jacim pritiskom sundjera

STG:

--- Citat: skipper  07, 01, 2011, 23:24:11 posle podne ---E, sa čime sve nisam probao da ga perem. Oči su mi ispadale, i abrazivni i antiabrazivni i janko i marko, ali nikad dovoljno bar za moj standard.

E onda, sam probao Tečnost iz Auto perionice, za skidanje mušica i fleka sa auta koji se prska pre pranja. Bez kontaktno pranje skoro uspešno, mada ja isprskam fajtalicom, i nakon 10 minuta sa vojničkim ćebetom prođen. Verujte mi kao nov.

Ja koristim proizvod Divor-WASH, italijanske firme CHIMIGAL, e sad, verovatno ima i drugih. Ja sam našao sponzora  sa tim proizvodom. Koncentrat 100 gr. na 2-3 litra vode.

--- Kraj citata ---
Bitan je sponzor... :)

Vuk:
I ja svog plastikanera perem cifom i jako sam zadovoljan, ali pazi to je abraziv, moze da ga izriba. Hocu da operem drugarov brod pa ne znam sta da uzmem, kucni deterdzent ne bi jer nije bas pogodan da odlazi u vodu, mada on motorni prostor pere ferijem i ispusta direktno u vodu :)
Videcu da se uzme nesto sto koriste u perionicama.
Gde se kupuje divor-wash?

Kapetan:
nasao sam al u Hrvatskoj :

http://www.studioimago.hr/pena/proiz.asp?sif=21&mainkat=43

DIVOR WASH je suvremeno, super koncentrirano sredstvo za čišćenje sa izvrsnom sposobnosti omekšavanja i povezivanja, što mu omogućuje ukloniti i najtvrdokorniju prljavštinu. Idealan je za pranje izuzetno zaprljanih automobila, kamiona, autobusa, cerada, strojeva i dr. Zahvaljujući specijalnoj formuli obnavlja tretiranu površinu i ostavlja sjaj.Idealno za automatske sisteme i za raspršivače.
DOZIRANJE: 1:30-100

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju