E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Pranje broda`
Vuk:
Sa čime perete brod spolja? Koji deterdzent, fairy ili neki drugi biorazgradljiv?
mossi:
I ja treba da operem i skinem stari antialgin sve do prajmera!?
Osim Autopraonice /pošto mi je čamac na prikolici/, jer neko nešto radio u kućnoj varijanti?
Inače, skidanje antialgina ljudi kažu da je 100x gore po pluća nego farbanje.
Antialgin sadrži supstance koje su definitivno loše po pluća!
A kad se šmirgla, peskari, bolje je dati da ti neko drugi to odradi. /zdravije/ :new_russian:
Labud 1258:
Ovo je moj mali pomagač, navodno ima pritisak od 110 bara. On alge demolira a antialginu naudi koliko i žaba lešniku :download: Antialgin sam veoma uspešno skidao špaklom (sa plastike ) ali je to toliko zaj...n posao da sam brzo odustao, a kako sam negde pročitao da se novi sloj bez problema nanosi na stari koji se ne ljušti, tako sam i ja samo dodavao, to naravno neće moći još dugo ipak će morati fizika da radi :wild:
Od hemije sam koristio samo sonu kiselinu, zbog kamenca - mnogo mi skrati posao.
:smile:
Vuk:
hehe mislio sam na pranje nadvodnog dela broda. Kabina, paluba, pod i sve ostalo sto je iznad vode. Klasicno genaralno ciscenje :)
deda:
Tecnost za pranje sudova i parce obicnog itisona,zavrnes rukave i krenes!Samo,gledaj da voda bude toplija nego sto je trenutno! :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju