E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Pranje broda`

<< < (3/6) > >>

Kapetan:
evo i u Srbiji

http://www.eurochemy.co.rs/proizvodi.htm

EURO CHEMY
AUTO KOZMETIKA, SREDSTVA ZA ODRŽAVANJE VOZILA

SRBIJA, NEGOTIN
NASELJE RASTOKA bb

TELEFON    019 /    542 659

FAX, KNJIGOVODSTVO    019 /    545 030

MOB.TEL    063 /    1178 133

Pošaljite e-mail i pogledajte sajt       e-mail       web site

Osnovna delatnost i vizija društva je poboljšanje Srpskog tržišta sredstvima za higijenu objekata, auto kozmetikom i sličnim preparatima za održavanje higijene prostorija i održavanje motornih vozila.

U toku narednih godina društvo predviđa i proširenje svoje delatnosti na jednu proizvodnu liniju za pakovanje i proizvodnju sredstava za čišćenje i njihov plasman u zemlje iz okruženja kao i zemlje Evro-Azije. Poslovni partner čiji smo ovlašćeni distributer i generalni zastupnik je firma Chimagal iz Italije koja je garant visokog Evropskog kvaliteta svojih proizvoda.

Proizvodi:

• Fibrex
• Dashy i Yarial
• Puly-Glass
• Neros
• Forleg i Forleg X
• Plastilux
• Geos
• Shampos/Shampos-E, Foamy/Foamy Color
• Veil
• Star car
• Divor wash
• Pulmotor

IKA:
A šta , brod se i pere?
Pzi ovo,kapetan našao sredstva za pranje , al nereče kako on pere brod. Imam utisak da on i ja peremo brod na isti način... prepustimo prirodnim nepogodama da odrade posao. Al zato kad mi žena dođe na brod odmah se hvata za ta pralna sredstva , tako da nju moramo pitati koju hemiju koristi, al mislim da je u pitanju prašak;Biljana. Posle toga se cakli , kao nov :slow_en:

Kapetan:
odisej naravno da se brod kao i sve drugo pere, i to treba raditi cim se spazi neka necistioca koja steti estetici, ja od momenta kada sam kupio che-a jos nisam spazio nista sto entropija ne moze da spere ,

tako da jos nisam krenuo u pranje osim uz pomoc elementarnih pojava i entropije :)

zoki novus:
crevo i ribaca cetka
sto manje hemije sto vise fizike.....

Vuk:
Ovo i mene ceka, tako sam i mislio :tenk:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju