Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Zna li neko nesto o ovom motoru...

<< < (4/9) > >>

Labud 1258:
Evo jedan predlog, problem je duga osovina ( ja bi možda rasmislio o podizanju zrcala, ako je to jedini nedostatak ) ali mi motor deluje vrlo zanimljivo.

http://www.kupujemprodajem.com/Mercury-XR10hp-426744-oglas.htm?filter_id=5947

:smile:

Outboard Master:

--- Citat: budens72  07, 01, 2011, 18:18:40 posle podne ---uopšte ne mislim da su loši motori, čak šta više, izuzetno pouzdani, samo bih se pre opredelio za onaj drugi jer je noviji model,čisto zbog održavanja.... lakše je naći impeler i ostale delove ako je potrebno....  :drinks:

--- Kraj citata ---

budens, ovaj drugi je lakiran naknadno, vidi se i na drzacu gde stoji motor na slici, ja mislim i cak sam siguran da su to isti modeli sa mozda par godina razlike tako da delova ima sigurno.

@petar_kozic
pitaj ti njega prvo, odakle zna da je to 80to godiste, pa ga pitaj sta podrazumeva  kad kaze spreman za sezonu , ako pocne da lupeta nesto onda znas koliko je sati (svecice nove,impeler bi trebao biti nov , ulje u cizmi to ako nepomene da je novo smanjivaj cenu barem pokusaj) :lol: druga stvar perfektno stanje je malo drugacije nego obadva sa slike. pa nam lepo ovde onda napisi sta je rekao i videcemo kako da ti pomognemo u izboru i da te ne prevrne i proda ti krsinu.

rade:
Pitanje je i gde naci super benzin za njega i dali mu skodi bezolovni.Ja koliko sam cuo da bezolovni skodi tim motorima?

Outboard Master:

--- Citat: Labud 1258  07, 01, 2011, 19:52:37 posle podne ---Evo jedan predlog, problem je duga osovina ( ja bi možda rasmislio o podizanju zrcala, ako je to jedini nedostatak ) ali mi motor deluje vrlo zanimljivo.

http://www.kupujemprodajem.com/Mercury-XR10hp-426744-oglas.htm?filter_id=5947

:smile:

--- Kraj citata ---

taj merc je tipican pomocni motor od jedrilica, lepo izgleda. XR sa 10 ks znaci da ima kubikazu od motora sa 15 ks sa 260ccm a ne kao normalne 10ke sa 220 ccm. samo za tu cenu hmmm neznam nije mnogo , mozda mu nesto fali ipak je to extra motor (95% stajao i 5% radio) , oprezno kod tih svajcaraca nisu oni ludi da prodaju tamo za 130 evra takav motor a da mu nista nefali .. Facit : OPREZNO

Outboard Master:

--- Citat: rade  07, 01, 2011, 20:03:24 posle podne ---Pitanje je i gde naci super benzin za njega i dali mu skodi bezolovni.Ja koliko sam cuo da bezolovni skodi tim motorima?

--- Kraj citata ---

nije tacno slibodno sipaj normalan bezin (bezolovni). samo ovi novi benzini ovde po evropi mislim E-10 neznam dali mu nebih skodili ali vi te probleme nemate u srbili.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju