Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Zna li neko nesto o ovom motoru...

<< < (3/9) > >>

Outboard Master:

--- Citat: budens72  07, 01, 2011, 18:01:36 posle podne ---Onaj drugi sa kratkom je ok, a prvi ima najmanje 35 godina..... tvrdim  :smile:

--- Kraj citata ---

i da je tako necemo sad da nagadjamo  :drinks:, motor je legenda . najbolje da pogleda te motore i da napise brojeve pa ce mo mu reci tacno koje godiste.

budens72:
uopšte ne mislim da su loši motori, čak šta više, izuzetno pouzdani, samo bih se pre opredelio za onaj drugi jer je noviji model,čisto zbog održavanja.... lakše je naći impeler i ostale delove ako je potrebno....  :drinks:

petar_kozic:
OK, hvala na informacijama.

Znam da moze preko broja motora da se vidi koje je godiste. Svakako cu zvati da pitam.

Znam da su kratka i duga cizma. Meni kratka vise odgovara.

Od prvih postova sam se uplasio, iskreno. Znam da su motori stariji i da bolje za te pare ne mogu da ocekujem, ali su me iskreno prvi postovi bas uplasili da je totalni promasaj.

Sad sam se malo ohrabrio. Videcu jos.

srsa:
Имам Јохнсон 6 КС,(има слика на неком од мојих првих постова), новији од тих са слика. Мотор је феноменалан, поуздан, снажан, пали ко мина а потрошња му и није велика(2 - 3 литра на 1 сат рада). Веома сам задовољан. Ти мотори са слика, можда су старији, али ако су очувани вреде сваки евро дат за њих. Немој сметнути са ума да се Томоси 4, ако су очувани, продају око 200 евра. А Томос и Јохнсон не могу да се пореде. 

petar_kozic:
Onaj drugi je 80. godiste.

Kaze covek sredjen za sezonu. Ne znam sta mu to tacno znaci moracu da vidim. Kaze da je u perfektnom stanju.

Videcu.

Pisite predloge slobodno, sada mi sve znaci.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju