Autor Tema: ELEKTRICNA PUMPA ZA VAZDUH  (Pročitano 8688 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže espresso

• Veliki Rovac
  • Pol: Muškarac
  • BG-509C
ELEKTRICNA PUMPA ZA VAZDUH
« poslato: 24, 03, 2009, 10:24:16 pre podne »
ovo sam pronasao i HOME MARKET-u na sajmu, na ulazu u deo sa lampama i sijalicama. kome treba cena nije losa.
Ne idite utabanim putem. Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag.

Van mreže zorter

• Drekavac sa Srednjih voda
???: ELEKTRICNA PUMPA ZA VAZDUH
« Odgovor #1 poslato: 25, 03, 2009, 08:36:15 pre podne »
Neefikasno, nedovoljno jako i ... ne mogu da kažem ništa pozitivno.
Stoji mi već dve godine i nemam nameru da je koristim jer sam par puta probao i izgubio volju.

Potpuno se slazem.

Van mreže giganova

• Veliki Rovac
  • podsetnik sta nam sledi od evrope
« Odgovor #2 poslato: 25, 03, 2009, 09:07:27 pre podne »
Roberto nije sala ali ja sam maestrala 9 godinama duvao na auspuh od kola.Neznam dali je ispravno ili stetno po camac meni je odgovaralo,za tren naduvam ga i na pecanje.Za taj manevar sa noznov vojnom pumpom trebalo mi je do 1h.Ideju mi je dala dizalica od tri tone koja je obicna lopta od tvrdje plastike,postavi se ispod auta i na auspuh.Izuzetno pogodna za neravne terene. :dance1:

Van mreže espresso

• Veliki Rovac
  • BG-509C
« Odgovor #3 poslato: 25, 03, 2009, 10:09:23 pre podne »
ova igracka sluzi prvenstveno za naduvavanje duseka i igracaka za vodu. nije za camce.
Ne idite utabanim putem. Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag.

Van mreže broker975fx

• Drekavac sa Srednjih voda
    • DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
« Odgovor #4 poslato: 25, 03, 2009, 15:11:12 posle podne »
Te pumpe se koriste za pumpanje kajta, žešće su jake, sa tim bi bez problema naduvao tvoj čamac

Van mreže marke

• Kapitalac Dunavski
« Odgovor #5 poslato: 27, 03, 2009, 09:31:55 pre podne »
Ova mala pumpa je odlicna ali samo za dusek nije za veliki pritisak ali bracni dusek napumpa za minut, ja je koristim kad spavam na camcu.
Marke

Van mreže espresso

• Veliki Rovac
  • BG-509C
« Odgovor #6 poslato: 30, 03, 2009, 12:50:48 posle podne »
  Dule, hvala, ja sam se vec zaletao ka sajmu da je kupim...
 Video sam jednom prilikom da covek duva camac rucnom pumpom , pozamasnih gabarita, koja izbacuje vazduh iz sebe i kada se rucka pritiska nadole i kada se izvlaci gore. Dal' je iko imao iskustvo sa tim cudom, i gde bi to moglo da se kupi?
Hvala
E to je prava stvar. I nju imaš u Eurosalonu i nije skuplja od te električne. Za pet minuta ćeš napumpati čamac bez problema. Ja za deset napumpam Velliki bazen a za par minuta pomoćni čamac. I to baš napumpam, može da napravi veliki pritisak. Pumpa i kad potiskuješ i kad izvlačiš klip a klip je velikog prečnika...
Slobodno to kupi,auto ne možeš da nosiš sa sobom da dopumpaš čamac ako treba. Nemam iskustva sa auspuhom i verovatno može ali... koliko je to dobro za motor?

a koliko za camac???

Van mreže peconi

• Brodski mali
  • *
« Odgovor #7 poslato: 30, 03, 2009, 15:28:46 posle podne »
Ja sam slatko dve godine naduvavao gumenjaka sa motorom od starog frizidera, jeste da traje malo duze (30min) ali mi to nije predstavljalo problem sve dok jednog dana nisam zaboravio da sam ukljucio kompresorce. Jadnicak je radio 3-4 sata na +40 u hladu  i crko.
Bolje biti malo lud nego malo pametan