E, ovako treba... > Plovila

BAS 747 Počinjemo

<< < (9/11) > >>

Vlada 69:
Ne mogu da verujem kroz sta ste prosli.Kakav uzas.Mislim da je za sve kriva vasa poslovna banka zbog NEZNANJA.Na sajtu ministarstva finansija lepo stoji sta se subvencionise:poljoprivredne masine,"domaci" punto,podne obloge i namestaj.Posto pravim kucu,pitao ih dali tu ide gradjevinski materijal,vrata...sve sto je domace ,kazu NE.E svaka cast za kredit.Bitno da su u domace ugurali punta.

Doduse meni su u intesi rekli isto sto i min.finansija,zato mislim da su iz vase banke jedini krivci za NEOBAVESTENOST.Covece,tim se bave a ne znaju... :diablo:

Željoni:
Da tako je , prigovorio sam im zašto nisu proverili da li dati predmet kreditiranja podleže subvenciji , odgovorili su mi da su se sa ministarstvom pet puta čuli i pitali da li da  prave aranžman . Kako je neko rekao verovatno je sve to smišljeno zarad "viših ciljeva" a ne nas običnih smrtnika. Dragi prijatelji ovo je jedno gorko iskustvo koje se obilo meni o glavu no život ide dalje , videćemo se na vodi , o njima nevredi trošiti reči . Drago mi je da me razumete , drago mi je da me hrabrite u mojoj želji da dođem do "Moje lađe" i zato sam VAM zahvalan do prve prilike kada ćemo  oči u oči nazdraviti na našim lepim rekama adama jezerima kanalima.Ipak sam ja rođen na reci i lepota reke lepota prirode NADVAGAĆE  sve ove ružne stvari, i sve će to jedog dana biti predmet prepričavanja i velikog iskustva za sve nas.  Bože zdravlja .

zorter:
Bravo zeljoni. Volim ovakvo pozitivno razmisljanje. Ne daj se. Svaka zelja ce biti ispunjena ako se dovoljno dugo "sanja" i zeli. Ja pet godina razmisljam o splavu sa motorom i evo ove godine pocinjem sa radovima.
Pozzzz i  :good: :good: :good:

Željoni:
Hvala Šabcu na podršci možda se vidimo ove godine na regati na Drini. Baš bi mi bilo drago da se upoznamo.  I malo da  :drinks:  :drinks:  :preved:

samardza:
zeljoni zao mi je brate, ovo je srbija :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju