E, ovako treba... > Plovila

BAS 747 Počinjemo

<< < (10/11) > >>

Željoni:
Samardža Brate biće bolje sve je ovo za ljude. Hvala ti i živeo ti meni  :drinks:  :drinks:

zorter:

--- Citat: zeljoni  27, 03, 2009, 17:15:58 posle podne ---Hvala Šabcu na podršci možda se vidimo ove godine na regati na Drini. Baš bi mi bilo drago da se upoznamo.  I malo da  :drinks:  :drinks:  :preved:

--- Kraj citata ---

Na Drini se vidimo sigurno.Ako me ne prepoznas po slici prepoznaces po nasoj zastavi, a javljam na vreme da li cu biti sa gumenjakom ili vojnim aluminijumskim camcem. Ne znam jos sta cu obezbediti. A onda pored  :drinks: :drinks: bice i rostilja, lubenica (posto uvek nosim 10-tak velikih da podelim raji) i ko zna cega jos. Jedva cekam.
Veeeeeeeliki pozzzzzzzz. :good: :good:

Željoni:
Daće Bog da se vidimo meni u B.Bašti žive Majka i brat , on ima gumenjak vojni , ja imam dozvolu pa me stalno zeza džaba ti dozvola bez lađe. Staje mi na muku al ne zadugo , vidimo se a još će mo se dogovoriti do regate pa da zanoćimo ipak smo mi zemljaci.
 :drinks:  :drinks:  :pogranichnik:  :yahoo:

Admiral:
Ja mogu da ti ponudim prostor i pomognem oko projekta, pa da napravis sebi brod.
Idi postupno, kao na kredit, i eto ti ladje.
Samo sacuvaj zivce.
Banke ni same nisu znale da nije sve proizvedeno u sr. domaci proizvod.
Ne pravdam ih nego treba pljunuti na ministrstvo koje ne zna sta je nas proizvod.
Mozda su zaboravili sta su sve prodali, pa se cude da neko i radi.
Cudo je to.
Hrabro i zovi slobodno.
Imas moju podrsku.
Z

Željoni:
Hvala Admirale . Imam Vas u vidu. Sve su opcije otvorene , razumem da sve to ima svoju cenu i da to treba platit no postoje i " dara i mera". Hvala Vam još jednom , čućemo se.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju