E, ovako treba... > Plovila

BAS 747 Počinjemo

<< < (8/11) > >>

Bane:
zeljoni, stvarno mi je zao, potpuno te razumem i znam kako izgleda kad nesto zelis i to se izjalovi.
novac nigde nije jeftin pa ni kod nas.
drzava nikada ne moze da subvencionise kredite nego samo odredjene proizvodjace i proizvode. Bas sam danas razgovarao sa prijateljem koji je direktor jedne filijale i vrlo je skeptican po pitanju subvencionisanih kredita, malo mi sve lici na projekat broda na salveti.

samo nastavi da zelis, jer ako je zelja dovoljno jaka to ce se ostvariti sigurno..... :good:

Željoni:
Prođe ovaj naporan i dug dan , sada hladne glave razmišljam i tražim novo rešenje . Teško jeste no kako neko reče ploviti se mora . Hvala Vam na rečima utehe neka se ova događanja nikome neponove. Velika je moja želja ogromna "možda sam izgubio ovu bitku al još uvek vodim rat".  Jedna lepa stvar se desila odmah nakon odluke o odustajanju ; stigla mi je naša klubska zastava, hvala kapetane zaista ste od reči, da su takvi i neki drugi. Idemo dalje.

budens72:
Samo napred Zeljoni,plovićeš ti tim brodom.... :good:

Kapetan:

--- Citat: zeljoni  26, 03, 2009, 22:45:20 posle podne --- Jedna lepa stvar se desila odmah nakon odluke o odustajanju ; stigla mi je naša klubska zastava, hvala kapetane zaista ste od reči, da su takvi i neki drugi. Idemo dalje.

--- Kraj citata ---

vidi neko krene od korita neko od zastave... bitno je da se krene...erste banka je davala ranije nauticke kredite proveri i kod njih

http://www.triprinceze.com/kredit.html

marke:
Zeljoni jedino sto mogu da pomognem je da vas pozovem na lep dan na vodi u mojem skromnom kabinasu, samo da se malo mentalno oporavite negde na malim vodama i utamanimo neki rostilj i pivo. Ovaj vikend selim rodjaku ali vec sledeci moze. Nije ljudski kakav ringispil ste proziveli.

Pozdrav.   

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju