E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Tende i cerade "AQUA-TEX"

<< < (8/14) > >>

HUMMER:
To resenje sa cickom je ok i dosta jeftinije ali onda vise lici na improvizaciju, ja sam razmisljao o nekom dugorocnom resenju, jer nema nista gore od lose uradjenog posla a time gubis musterije, znas vec...Moj moto je kvalitet i dugotrajnost a to kosta! Necu vise da vas prepadam ali kad izracunate uvek je bilo da kad malo vise platis mirniji si neko vreme, puno poslovica govori o tome...

Vlada 69:
Ta mrezica sa cicak trakom je odlicna stvar ali samo ako se montira na otvore koji ne zahtevaju da se svaki cas ta mrezica skida i ponovo stavlja.Ja je vec par godina imam na otvoru koji je na krovu kabine (i sluzi iskljucivo za ventilaciju) i odlicno "sljaka" sve ove godine.

Zanimljivo je da gledas gamad kako divlja i besni sto ne moze u kabinu a namirisali te  :dance:

Kapetan:

--- Citat: HUMMER  10, 03, 2010, 13:08:07 posle podne ---To resenje sa cickom je ok i dosta jeftinije ali onda vise lici na improvizaciju, ja sam razmisljao o nekom dugorocnom resenju, jer nema nista gore od lose uradjenog posla a time gubis musterije, znas vec...Moj moto je kvalitet i dugotrajnost a to kosta! Necu vise da vas prepadam ali kad izracunate uvek je bilo da kad malo vise platis mirniji si neko vreme, puno poslovica govori o tome...

--- Kraj citata ---

slazem se , al i ti rece da nema dobrog resenja.. onda bolje jeftino :)

fisherman:
Prekrivac za camac mi je potreban... 4.5m sirina oko 2m , imam i komandni pult ...
Inace odustao sam od prodaje camca , pa hocu da ga sredim da nabacim novu ciradu i bimini :)

Hummer ako moze nesto okvirno za ceradu, koja je cena itd... Kakvo je kacenje ...evo slike:

HUMMER:
U zavisnosti koji bi materijal izabrao cena je od 15 do 22 eura po kvadratu, svi materijali su extra kvalitetni sa UV zastitom. A za kacenje opet zavisi sta odaberes, ja bi ti preporucio na drikere i oni su od 1 do 4 eura po komadu. po mojoj proceni tebe bi sve izaslo oko 300e sa ovim boljim materijalom (skupljim).
Ako prebolis ovo gore onda me pozoves, ja dodjem i uzmem prave mere i kazem tacnu cenu.
Evo nekih slika radova slicnih tvojim.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju