E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Tende i cerade "AQUA-TEX"
Kapetan:
malo da osvezimo temu , krecu radovi po ladjama pa da se posetimo gde sta ima :good:
HUMMER:
Polako se nesto radi, javljaju se ljudi, pitaju kako, sta, svi imaju u planu nesto da rade ali ova zima se bogme razvukla i nikako da se ozbiljnije krene u poslove. Cim otopli bice posla. Tu su i novi materijali, inovacije, oprema za tende...
HUMMER:
Izbegavam da radim komarnike iz jednog prostog razloga, jos nisam naisao na materijal koji bi bio kvalitetan i istrajan kao platno. Kazu evo ti ovaj je super, tanak ,mekan, kad ono za jednu sezonu se iskruni, 10 puta ga urolas, on se iskezaci...
A kruti i plasticni su malo tezi za rolanje i ako ih jako savijes,puknu. treci problem je sto se jako tesko uklapaju sa postojecom tendom, mora iznutra, cicak trake, drikeri, usecanja... i cetvrti najvazniji kada kazes da ce to kostati kao i tenda, ljudima nije jasno zasto.
Ja sam taj problem sa gamadima resio bezbolnije. Namazes se autanom ili upalis onu spiralu ili jos bolje popijes koju rakiju pa vise nista ne osetis... :drinks:
Kapetan:
ima jedna stvar koji ja koristim ... u Dermi a i u Uradi Sam je svojevremeno bila da se kupi neka mrezica recimo 2x2m koja je dolazila sa recimo 4 metra samolepljive cicak trake...
e sad tu cicak traku polepis po brodu (za5 min gotovo sve) a mrezicu iseces prema velicini otvora... uvece prislonis mrezicu na prozor i to je to ...
cena je bila oko 400 dinara... prosle sezone sam to stavio za 5 min na kucu , pogledacu ovih dana da li je propala , ispucala ili se na drugi nacin degradirala...
Kapetan:
da napomenem ako nisam bio dovoljno jasan .... cicak traka je fixna pomera se samo mrezica..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju