E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Tende i cerade "AQUA-TEX"
HUMMER:
Pozdrav svim forumasima
Pored ljubavi prema reci i svega sto je vezano za nju iz te ljubavi izrodio se i posao tj. izrada tendi, cerada i svih vrsta prekrivaca za plovne objekte. Nisam zeleo da se reklamiram na sva zvona ali ovi Vasi Kapetani su me nekako provalili, pa zelim pomoci ljudima.
Ako Vam bude trebala bilo kakva pomoc, savet, misljenje a i usluga, nemojte se ustrucavati, pitajte. I mene interesuje kakva je situacija na Beogradskim Vodama, cega ima, cega nama, kakva je potraznja za nasom delatnoscu...
Vise pisanih informacija mozete videti na sajtu www.aqua-tex.net
Cujemo se!!!
SALE NB:
Eto, lepo!
Da te odmah napadnem, ne znam da li se još sećaš, ali moju tendu koja je trenutno u izradi možeš videti ovde
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,354.0.html Post 23
Hteo bi da je zatvorim sa svih strana, tako da dobijem neku vrstu "kabine". Ti si predložio varijantu kao kod tebe na čamcu sa rolo ceradom i kaiševima.
Jedini problem pritom je da tenda onda ne može biti spuštena, a to mi se ne dopada. Više bi mi odgovarala cerada koju mogu po potrebi da postavim, a isto tako potpuno da otkačim i sklonim pod pramac.
broker975fx:
Pozdrav i dobrodošao :drinks:
Ako si zainteresovan meni bi trebala tenda na pramcu. Stara tenda je bila fiksna i realno prevelika pa je i u jednoj košavi nastradala, čak su se i metalne šipke iskrivile. Sada bih stavio neku koju bi po potrebi mogao da skupim. Stavljam sliku da bi znao o čemu se radi. Nju bih stavio da stoji iznad ovih braon klupa. Gledo sam one klasične koje se prodaju u grox inoxu mada ako ima neka druga ideja što da ne. Inače ni zadnja nije baš u najboljem stanju i bilo bi lepo je zameniti ali to sada nije baš hitno.
HUMMER:
--- Citat: SALE NB 23, 03, 2009, 22:51:53 posle podne ---Eto, lepo!
Da te odmah napadnem, ne znam da li se još sećaš, ali moju tendu koja je trenutno u izradi možeš videti ovde
Hteo bi da je zatvorim sa svih strana, tako da dobijem neku vrstu "kabine". Ti si predložio varijantu kao kod tebe na čamcu sa rolo ceradom i kaiševima.
Jedini problem pritom je da tenda onda ne može biti spuštena, a to mi se ne dopada. Više bi mi odgovarala cerada koju mogu po potrebi da postavim, a isto tako potpuno da otkačim i sklonim pod pramac.
--- Kraj citata ---
--- Citat: SALE NB 23, 03, 2009, 22:51:53 posle podne ---Eto, lepo!
--- Kraj citata ---
Sada se secam svega Sasa Miocinovic. Pokusacu da smislim nesto pa ti javim.
Labud 1258:
Svrha sajta i jeste da pomazemo jedni drugima, kako savetom tako i uslugom.
Ja se nadam da cemo mi sa zastavicom "Moja ladja" imati nekakav popust :dance:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju