Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Brod(ic) mojih snova

<< < (20/23) > >>

Kapetan:
odma cu dodati da je prosecan srpski gliser ZEKA :)
ja sam pre ovoga broda imao gliser Lahor... i to je to sto se glisera tice do 40 konja

proesecan srpski pecaroski brod je deplasamanc kabinas oko 6 metara sa trupom cija plovnost se ne moze izmeriti nijednim standardom...

espresso:
voleo bih kada bi nesto ovako bilo prosek na nasim rekama...

deda:
Koliki je prosecan LD u Srbiji?Koliko covek sa prosecnim LD moze da se zakrediti?Ako je prosek oko 40.000rsd onda je jasno da camac moze da se pravi/kupi za 6-8.000e!Sve preko toga nije prosek.Mada mi zivimo van svih rezona ako uporedimo primanja i koliko trosimo.To nas dovodi do toga da je brodic po meri Srbina sirok pojam. :)

Kapetan:
da nisam imao pare za ovo sto imam kupio bih zamrzivac sanducar i T4 i plovio :)  .... i tu bi me verovatno zezao trim...

deda:

--- Citat: Kapetan  17, 04, 2009, 18:14:03 posle podne ---da nisam imao pare za ovo sto imam kupio bih zamrzivac sanducar i T4 i plovio :)  .... i tu bi me verovatno zezao trim...

--- Kraj citata ---
    O tome vam pricam!!Uzmimo ovu situaciju kao primer: Bracni par sa jednim detetom,rade u solidnim firmama,imaju srece da nisu podstanari i ukupna primanja oko 80.000rsd!Koliko im vremena treba da sakupe za solidno plovilo?Bez kukanja nad ,,gorkom sudbinom,, i slicno.Pomalo deluje kao,,nemoguca misija,,pa ipak i oni imaju nekakav camac.Magija ili nesto drugo? :)   

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju