Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Brod(ic) mojih snova
stvlada:
Lepo kaze Dule svi mi imamo razlicite prioritete,ja recimo imam kadu od camca,bitno da plovim i da sam ispravan.Za godinu dve bice vec nesto pristojno od 8x2.5m
deda:
--- Citat: stvlada 17, 04, 2009, 18:56:15 posle podne ---Lepo kaze Dule svi mi imamo razlicite prioritete,ja recimo imam kadu od camca,ali polako bice bitno da plovim i da sam ispravan.
--- Kraj citata ---
Poceo sam sa pentom iako nisam imao camac,pa gumenjak,pa siklja,pa kabina od 6m,pa sada ovaj od 7,6m pa ako sve bude po planu u dogledno vreme 8-10m. voleo bih da je prvo bilo ovo zadnje ali jbg to je to vazno je da sam na vodi!! :)
Admiral:
Ja cesto pricam sa ljudima o tome kakav camac zele, kakvi parametri su bitni, gde je realna granica izmedju zelja i mogucnosti, kakvi su planovi za koriscenje i jos mnogo toga vezanog za ispunjenje sna, zvanog moja ladja.
Mogu reci da je cena faktor 1. Cak i kod ljudi koju imaju novac. Sreo sam ljude koji imaju privatan biznis, radnike, pogone, a nece za camac da odvoje ni za pranje. S druge strane neki bi vozili i zamrzivac sa t4, samo da su na vodi.
Izgled prestaje da bude vazan. Komfor je retko kada argument. Obicno se komentarise:
" znas kupio sam za male pare, izuzetna prilika, covek morao da proda i sl."
" ma uzmi i polovan, dace ispod cene"
" takav na zapadu kosta olala "
" ma samo malo zamazi i izvuci one lajsne, bice ko nov"
i tako dalje.
Sve je samo u parama. Ostalo je samo gledanje slika.
zoki novus:
e pa nemoze i k.... u d... i dusa u raj!
skipper:
Danas sam se zaljubio u jedan čamac, a gazdi svaka čast. Kad porastem kupiću isti ovakav, a do tada se nadam da se barem jednom provozam sa ovakvim.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju