Nautika opšta... > Navigacija

GPS Status - Android program

<< < (11/18) > >>

Zile-nbg:

--- Citat: mossi  18, 05, 2021, 18:45:12 posle podne ---To je to..  Na vodi kad je lepo vreme i nema prepreka u blizini GPS preciznost je oko 4m.

Na 5m pošti.. mora .. jednostavno GPS modul plus free licenca za korišćenje GPS sistema daje taj rezultat i bolje za nula novaca ne može.

P30 je bio premijum telefon.
Moj S10, još uvek ima više nego upotrebnu vrednost.

Sve ostalo košta puuno više.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Ma naravno, 10m je kao optimum, jer na 5m sa greskom gps od 4m cesto moze da se pali alarm. Nekada se ne pali uopste, a nekad brate izbija iz pameti. Generalno bilo kakav alarm koji radi preko mobilnog je cisto informativnog karaktera. Ne bih se oslanjao na to nesto previse.

Samo napred sa aplikacijom  thumbup

Bolens:
Samo da pitam, da li će biti reklama u aplikaciji? Ništa ne zameram, niti zakeram, pitam za druga (al' stvarno, za Osu, pecaroša, NS).  6589

mossi:

Ossa ima moj broj i može i sam da me pita.

Da, biće vrlo malo, skoro pa zanemarljivo.
U delu sa prikazom mape, zbog preglednosti neće biti čak ni to...

U posebnom izdanju ako zaživi .. PRO verzija.
Doživotno (dokle god aplikacija bude postojala na GoogleStore) neće biti reklama i biće neke dodatne funkcije koje u običnoj aplikaciji neće postojati. To će se preko Googla jednokratno platiti neku sitnu lovu.. recimo 3-5 USD u  valuti platioca.

Evo to je to, i u podešavanjima ima dve reklamice, ali tamo se ide po potrebi.

Znači reklame su svedene na minimum.
Neće biti reklama za odrasle..

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Bolens:
Odlično onda, je l' mogu ja da se prijavim kao prenumerant 001 za PRO verziju?  thumbup Ozbiljno, pošalji mi račun na PP i ja uplaćujem. Moram da se hvalim na plovnom putu da imam registrovanu domaću nautičku aplikaciju. Dobro nautičko/pecarošku. I to sa 001 članskom kartom.

mossi:
Znaš kako to ide.. 001 je uvek free.

Jedini je problem što pro verzija neće izaći u naredna 3-6 meseci.

Ja ovo ne radim pod mus.
A trenutno me čekaju druge obaveze.

Pošalji mi broj telefona na PP.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju